2777
2789
عنوان

گوش درد پدرمو درآوردهههه

1003 بازدید | 16 پست

سالی ۶ ۷ بار همین بساطه دکتر خوب میشناسید تهران یک ساعتم نخوابیدم این چند روزه نمیدونم چه مرگمه به مسکن و قطره جواب نداده تو این پنج روز

بینگالوترین پاندای جهانم بگو خب 🐼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نمیشناسم

ولی ی روشی بود پدربزرگ‌خدا بیامرزم هرموقع گوشم درد میگرف انجام میداد

اونم اینکه رو یه پوست پیاز قرمز،کمی روغن زرد حیوانی میریخ(کم‌هااا)

از بالا با فاصله شعله میگرف روغنه ک کره ماننده ذوب میشد

بعد سرد ک شد(یخه یخ نه) در حد یکی دو قطره میریخت تو گوش دراز میکشیدی‌نریزه بیرون خوووب میشد

مادرِ پدربزرگم با اینکه بی سواد بوده ی دکتر طب سنتی به حساب میومد کلی مشکل حل کرده بوده حتی مشکل بچه ای ک‌دکترا جوابش کرده بوذن!!!

ازون یادگرفته بود حیف ب درد سر….پانکراسش درمان پیدا نکرد بابابزرگم

خواستم بگم خواستی امتحان بکن ما با این روش زود خوب میشدیم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
دکتر نمیشناسم ولی ی روشی بود پدربزرگ‌خدا بیامرزم هرموقع گوشم درد میگرف انجام میداد اونم اینکه رو ی ...

از بالا منظور روی شعله نگهش میداش با فاصله ک پوست پیاز نسوزه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

اجرداغ هم خوب یک پارچه بپیچ گوشی که درد میکنه بگذارروش 

امتحان نکردم میگم شایدبادپیچیده رطوبت میکشه

بعضی هامیگن عسل توپنبه بگذاری واردگوش کنی

بعضی هم سیرمیگذارن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

قطره روغن حنظل از عطاری بگیر حتماً و بریز تو گوشت بادهای مزاحمت میره احتمالا دندون درد نمیشی زیاد؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
قطره روغن حنظل از عطاری بگیر حتماً و بریز تو گوشت بادهای مزاحمت میره احتمالا دندون درد نمیشی زیاد؟

کلا مشکل دندون ندارم وقتی گوش درد میگیرم لوزه هام متورم میشن اصلا نمیتونم مایعات حتی بخورم 

بینگالوترین پاندای جهانم بگو خب 🐼
کلا مشکل دندون ندارم وقتی گوش درد میگیرم لوزه هام متورم میشن اصلا نمیتونم مایعات حتی بخورم 

پس گوش دردتم از عفونت لوزه هاته 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج