2777
2789
من یه خانمم مهندسی شیمی خوندم هیچ بازار کاری نداره برام ایکاش همون سالا یکی بود میزد دهنم نرم مهندسی ...

من میتونم بهت ی کار از ارایشگری هرچی دوس داری یادت بدم رایگان بهتم یاد بدم چطور شروع کنی و مشتری جمع کنی بعد یکم پول دراوردی خواستی ادامه بده نخاستی بزن تو ی کار دیگ

سرمایه زیر یک تومنم واسه هر لاینی میشه

پشت گوشیم یادت میدم هرچیم خواستی ازم بپرس

تو خونه هم کار کن

همه باید ها و نباید ها هم میگم بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جآجی من کاری ندارم من میگم دیپلمم انسانیه درساش طاقت فرسا سخته خدا میدونه اینارو میتونم پاس کنم یا ...

نخون پس رشته فنی و مهندسی کجا انسانی که خوندی کجا

اگه علاقه داری میتونی خودتو برسونی

من یه خانمم مهندسی شیمی خوندم هیچ بازار کاری نداره برام ایکاش همون سالا یکی بود میزد دهنم نرم مهندسی ...

منم حسابدارم

صبح هاحسابداری میکنم

عصرا سالنمم

۲۵سالمه

من میتونم بهت ی کار از ارایشگری هرچی دوس داری یادت بدم رایگان بهتم یاد بدم چطور شروع کنی و مشتری جمع ...

الان نفهمیدم رایگانه یا پولی یادم میدی؟

یعنی یادم میدی به درآمد که رسیدم پولی میشه ؟

درست متوجه حرفت نشدم 

الان نفهمیدم رایگانه یا پولی یادم میدی؟ یعنی یادم میدی به درآمد که رسیدم پولی میشه ؟ درست متوجه حر ...

نه من هیچ پولی ازت نمیخام

میگم یادت میدم پول دربیار بعد ک دراوردی خواستی ادامه بده کارت رو نخواستی با درامدت بزن تو کار مورد علاقه ات

پولدار🤑

خیلی🤣خبر نداری ک

تازه دوست پسرمم هم مهندس عمرانه و شرکت داره هم تو شهرداریه هم یه موسسه اموزشی همه رشته های برق رو داره 

اما ما همین الان امشب سر پول دعوامون شد من قهر کردم الانم نخوابیدم اومدم رو کاناپه قهرم باهاش 

چون دندونم و ی ماهه میخاد درست کنه نکرده خودمم پولشو جمع کردم پنج تومن گف بده قرض دادم بهش گف من اوکی میکنمش ک نکرده دیگه

فک میکنی...وقتی سنت کم باشه وقتی از زیر صفر شروع کنی بعد چند سال سعی و تلاش میرسی تازه ب صفر ماهم همین بودیم شاید الان در تلاشیم صفر رو کنیم یک تازه