2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم کار نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست
عزیزم مگه نگفتی شوهر خواهرت معلمه چرا پول نداره؟

حقوقش کفاف زندگیشون رو نمیده. دوازده تومن ماهی میگیره و همش میره قسط بانک و... خواهرم میگه از مدرسه میای برو اسنپ لااقل یا یه شغل دوم پیدا کن. صندوق داری چیزی. توی دیوار هم براش کار راحت پیدا کردیم نرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا خودم دلم برای خواهرم کبابه. از اونورم پدر و مادرم همه مال و داراییشون رو دادن به برادرا ...

من همش دعا میکنم شرایطشون عوض شه. ولی خب وقتی مردا بی غیرتن چی قراره بشه

اصلا مسئولیت قبول نمیکنه. دخترش واسه مدرسه لباس ورزشی میخواست. یه هفته همش گفت میخرم برات و... روزی ...

خب خواهرتون چرا انقدر الکی کوتاه میاد؟ یا بشینه و بسوزه یا ول کنه بره تا اون مرد به خودش بیاد یعنی چی اونم پدرشه معلومه با خودش میگه تهش مامانشون یه کاری میکنه

خب خواهرتون چرا انقدر الکی کوتاه میاد؟ یا بشینه و بسوزه یا ول کنه بره تا اون مرد به خودش بیاد یعنی چ ...

خواهرم که نشسته و داره میسوزه. بعدشم ول کنه کجا بره. حقوقی نداره. خیلی دنبال کار ثابت گشت پیدا نکرد. سرمایه ای هم نداره خودش کاری شروع کنه. 

خواهرم که نشسته و داره میسوزه. بعدشم ول کنه کجا بره. حقوقی نداره. خیلی دنبال کار ثابت گشت پیدا نکرد. ...

چرا همه بار زندگی رو تنها به دوش میکشه؟ چرا بچه ها رو نمی‌ذاره پیش پدرشون وقتی می‌ره سرکار؟ چرا وقتی می‌ره سرکار کار خونه هم میکنه؟ چرا به پدر و مادرشما و همسرش چیزی نمیگه؟ و هزاران چرای دیگه

چرا همه بار زندگی رو تنها به دوش میکشه؟ چرا بچه ها رو نمی‌ذاره پیش پدرشون وقتی می‌ره سرکار؟ چرا وقتی ...

چون موقع ازدواج خودش اصرار داشت با این مرد ازدواج کنه و خانوادم ناراضی بودن الان روش نمیشه چیزی بگه. پسرشم لکنت داره تا میخواد به شوهرش اعتراض کنه شوهرش صداشو میگیره سرش داد میزنه عربده میکشه لکنت بچه صد برابر میشه

چون موقع ازدواج خودش اصرار داشت با این مرد ازدواج کنه و خانوادم ناراضی بودن الان روش نمیشه چیزی بگه. ...

از هر طرف نگاه میکنم خواهرتون فقط داره خودخواسته خودشو قربانی می‌کنه در حالی که راه برای اصلاح هست