از نه صبح بیدار ک میشه تا دو سه شب دو دقیقه ی جا بند نمیشه ی دختر ده ماه هم دارم بخدا بدنم نمی کشه هم مدرسه می ره پیش دبستانی هم باشگاه هم پارک دریغ ک ی ذره خسته شه نمیذاره دخترم هم بخوابه خیلی اذیت می کنه خیلی من آرزو ب دل موندم خواب و آرامش ببینم خسسسسستم الان داره جفتک میندازه دخترمم بیقرار خوابه
بروبچ مثل ما حسرت بچه نمیکشین هر شب هر لحظه ،درد فیزیکیتونو رو هوا خریدارم اگه بگن بچه دار میشی از ف ...
عزیزم درکت میکنم با جون و دل😉
منم ۲ سال ناباروری و یه سقط داشتم اینقدر خودمو زدم به در و دیوار تا خدا گل پسرم رو بهم داد
ولی خسته ام خسته😊
انشالله حال و روز الان من نصیبت بشه گلم🤩🥰
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.