2777
2789
عنوان

زندگی زنانه شاد

237 بازدید | 14 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار
اینجا جمع شدیم تا تعریف تازه و نویی از زندگی زنانه شاد داشته باشیم و فارغ از هر گونه زندگی که الان داریم ، به تعریف جامعی از دیدگاهمون از زندگی زنانه شاد داشته باشیم و سعی کنیم خودمون رو به اون سبک زندگی عادت بدیم.
مهم نیست چند سالتونه و تا حالا چطور زندگی میکردین. مهم نیست مجردین یا متاهل ، بچه دارید یا ندارین، شاغل هستین یا نه.
مهم اینه تعریف صحیحی از استانداردهای یک زن شاد داشته باشید و روز به روز به اون نزدیک بشید. مهم اینه با خودتون به صلح عمیقی برسید و خودتون رو دوست داشته باشید. فارغ از تمام اشتباهاتی که تا الان مرتکب شدید و کاستی هایی که دارید

خیلی هم عالی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

۱- به عنوان یک زن لازمه خودتون رو با هویت زنانتون به صلح و آشتی برسونید و با کلیت این زنانگی عاشقانه زندگی کنید. هر صبح با صبح بخیر به خودتون بیدار بشید. به خودتون لبخند بزنید حتی اگر شب قبل با بالشی خیس از اشک به خواب رفتید. شروع روز خیلی مهمه بچه ها. فکر نکنید دارم شعاری حرف میزنم. تا جوان هستید افسردگي رو از خودتون دور کنید. این رو از منی بشنوید که پدرم از افسردگي رنج میبره و مادرم افسردگي پنهان داره.
اولین کاری که میکنید موهاتون رو شونه کنید. من تا پارسال وقتی صبح از خواب بیدار میشدم دنبال کش موهام میگشتم تا موهام رو دم اسبی ببندم یا با کلیپس جمع میکردم بالای سرم! شونه بی شونه!!!! باورتون میشه؟! 

صبح یه رژ ‌ و یه مداد چشم معجزه میکنه. اصلا زن فضای خونه ، حس و حال خونه رو میتونه تغییر بده. به صورتت یه رنگ کوچولو بده و روز بقیه خانواده رو رنگی کن♥️♥️♥️

یه عطر مخصوص خودت داشته باش. میدونستی بویایی قویترین حس در ایجاد خاطره هست؟ حتی قوی‌تر از بینایی!!!! عطر مخصوص تو، یاد تو رو در طول روز زنده نگه میداره.  علی الخصوص وقتی شب اعضای خانواده دوباره کنار هم جمع میشن به محض ورود به خونه با همون بوی دلنشین مواجه میشن. 

حالا خانمی رو تصور کنید صبح شوهرش رو با موی ژولیده و صورت بی روح و نشسته و بوی بد دهان یا خدای نکرده بوی عرق راهی محل کار میکنه!😵‍💫😵‍💫😵‍💫
بخدا اگه اون مرد شب برمیگرده  خونه و خانم هنوزم همون جوری مثل صبح نامرتبه اون علاقه و انگیزه و احترام بینشون از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه 

منم دلم میخواد تغییر مؤثری تو زندگیم داشته باشم ولی انگیزه و اراده ندارم 

نمی‌دونم باید چطور شروع کنم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

امشب در مورد موضوع شماره ۱ عملکرد و نوع رفتار و یثسبک زندگی و اشتباهات خودتون رو بگید، اهداف و برنامه هاتون و تجربیاتتون❤️❤️❤️ رو به اشتراک بزارید تا فردا شب که موضوع دوم رو مطرح کنیم

یکی لایکم کنه لطفا تاپیکو گم نکنم

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 

عزیزم چقدر از تصور اون خانم که اول صبح موهاشو شونه میزنه و رژ وخط چشم وعطر میزنه حالم خوب شد 

اصلا شادی ازش می‌بارید 

من صبح ها افسرده هستم و با موهای ژولیده و اخمو ونگرانی میرم سراغ آشپزی 

استارتر روانشناس هستی؟چون خیلی عالی توضیح دادی

۲- آیا شما هم جزئی از دسته بزرگ زنان بی برنامه هستید؟ همون خانم هایی که وقتی از خواب بیدار میشن تا ظهر کلی از وقتشون رو پای اینترنت و علی الخصوص اینستاگرام و ایتا و بقیه اپلیکیشن های ارتباطی تلف میکنن و یهو به خودشون میان و میبینن ظهر شده ، نه خونه رو مرتب کردن، نه ناهار آماده کردن، نه حتی به سر و وضع خودشون رسیدن. نهایتا هول هولکی یه غذای حاضری درست میکنن. اگه بچه داشته باشن که قطعا اون طفلک باید هر روز غذای ناسالم و تکراری بخوره، و اگه همسرانشون برای ناهار به خونه برگردن آه از نهادشون بلند میشه و در شرایط بدتر ممکنه غرغر کنن یا بحث و دعوا پیش بیاد!!!
یه خانم شاد قطعا برای روزش برنامه داره. اولین قدم اینه که شبها قبل از خواب یا حداقل اول صبح،  یه لیست از کارای روزانه تهیه کنید تا چیزی از قلم نیفته. حتما برای ناهار و اگه مقدوره برای شام برنامه ریزی کنید و در صورت لزوم مواد اولیه رو تهیه کنید. چقدر قشنگه که توی این لیست ، فعالیت هایی مثل ورزش یا پیاده روی هم گنجونده بشه. حتی میتونید یادآوری تماس با یه دوست قدیمی یا جواب دادن به پیام معلم مدرسه یا پرداخت صورت حساب ها هم توی همین لیست بیاد تا فراموش نشه!  

بگو بدونم شما جز کدوم دسته هستید؟🌝