2777
2789
یه لحظه اززنه بدم اومد. مگه شهرهرته که مست کنن بیان ابروشوببرن خودش بی عرضه اس برگرده خونه مادرش از ...

نه خودشو که نه

دخترشو خانوادش میگن بذار و بیا شهر خودمون

دخترش کوچیکه میترسه عموها به اون تجاوز کنن

حتی پیش باباشم نمیذارن بخوابه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد کلی گویی نکنید لطفا اگه همه مردا خائنن همه زنها هم همینن،مردا که با اسب و قاطر نمیرن تو رابطه ...

اصلا متوجه حرفی ک من زدم نشدی عزیزم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
چرا همیشه اصرار دارید بگید همه خیانتکارن؟ همه که مثل هم نیستن. اینجوری فقط خیانت رو عادی سازی میکن ...

عادی سازی ؟

الآن عادی نیست ؟

توی جامعه نیستید توی سایت ک هستید !

روزی چندتا تاپیک خیانت می‌بینی ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
عادی سازی ؟ الآن عادی نیست ؟ توی جامعه نیستید توی سایت ک هستید ! روزی چندتا تاپیک خیانت می‌بینی ؟

هم آدم خیانتکار وجود داره هم آدم سالم و پاک تو نمیتونی واسه همه یه نسخه بپیچی

نی‌نی‌ سایتم کسایی که خیانت ندیدن و زندگی عاشقانه دارن هیچوقت نمیان راجع بهش تاپیک بزنن چون بقیه یا مسخره میکنن یا حسادت یا میگن دروغ میگی

هم آدم خیانتکار وجود داره هم آدم سالم و پاک تو نمیتونی واسه همه یه نسخه بپیچی نی‌نی‌ سایتم کسایی که ...

تو نمیتونی بجای بقیه حرف بزنی

آره هم آدم خیانت کار وجود داره هم سالم و پاک ولی میتونی بگی چند درصد خیانت کارن و چند درصد وفادار ؟

بزرگترین اشتباهی ک زنان جامعه دچارش میشن اینه ک از همسرانشون بت ساختن و تا یکی میگی مردا خائنن هی میخوان ب زوووورررررر ثابت کنن ک همسران اونا متعهد ترینن

از آدمها برای خودتون بت نسازید

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست !!!

تو نمیتونی بجای بقیه حرف بزنی آره هم آدم خیانت کار وجود داره هم سالم و پاک ولی میتونی بگی چند درصد ...

امثال شما هم بزور میخواد ثابت کنه همه یا خیانتکارن یا یه روزی خیانت میکنن

نه عزیزم اینجوریام نیست هنوزم آدمای پاک و وفادار وجود دارن

@نی_نی_یار_3  

سلام

استارتر صفحه ی ۱ و صفحه ی ۳ چند تا عکس گذاشتن می خواستن حذف بشه.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

استارتر صفحه ی ۱ و صفحه ی ۳ چند تا عکس گذاشتن می خواستن حذف بشه.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزم الهی فدایت بشم مهربون😘😘😘

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

اگر خواستین تاپیک هاتون هم حذف بشه فردا لینکشون رو بگذارین توی تاپیک ایشون ⬅️ @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

💕 روزهای زوج 💕

💝 شنبه

💖 دوشنبه

💗 چهارشنبه

اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️

ساعت 

۱۰:۳۰ تا ۱۲    🕥 تا 🕛   ⬅️ بازه. 

۱۲ تا ۱۴        🕛 تا 🕑   ⬅️ قفله. 🔒🔒🔒

۱۴ تا ۱۵       🕑 تا 🕒    ⬅️ بازه.

❓️❓️تاپیک حذف کجاست❓️❓️

بالای صفحه

تبادل نظر ⬅️ تبادل نظر ⬅️ مدیر سایت ⬅️ سخن مدیر سایت ⬅️ لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی 

📌 همیشه بالای صفحه سنجاق شده 📌

🟩🟩🟩 لینک جدید حذف تاپیک 🟩🟩🟩

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🔴🔴🔴 آموزش حذف تاپیک + عکس 🔴🔴🔴

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10668185&slug=تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس&postId=282615885

❄️❄️🌈🌈❄️❄️🌈🌈❄️❄️🌈🌈❄️❄️🌈🌈❄️❄️🌈🌈

برای آبی کردن لینک ها

بعد از کپی کردن لینک:

1️⃣ دستتون را روی صفحه نگه دارین و بزنین الصاق:
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۷-۲۳۴۳۴۳_chrome_a4an.jpg

یا

2️⃣ جایی که می نویسین 🟣 بزنین روی اولین علامت از سمت چپ شبیه زنجیر ⬅️ قسمت URL ، لینک را الصاق کنین ⬅️ قسمت متن، متن دلخواهتون رو بنویسین ⬅️ در آخر بزنین اضافه کردن:

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۸-۰۷۲۴۱۸_gallery_bo3.jpg