2777
2789
بهش دمپایی پرتاب کردم باورت میشه پریددد؟ پشمام ریخت فقط مثل فرفره داشتم میدوئیدم تو خونه

😂😂

ببین.اونجایی ک گفتم مگس‌کش.چون با خودم گفتم بهت بگم میپره وحشت میکنی😂برا همین گفتم مگس‌کش.چون اگ‌بپره هم ازش دوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 ببین.اونجایی ک گفتم مگس‌کش.چون با خودم گفتم بهت بگم میپره وحشت میکنی😂برا همین گفتم مگس‌کش.چون ...

نمیدونستم مارمولک هم میپرههه😭😂

از وقتی دیدم پرید انگار بدنمم خالی. کرده 😂😂

خاک توسرش،،،فقط میتونم بگم خدا صبرت بده ولی سعی کن بکشیش وگرنه تاصبح تو استرسی

چندشم میشه 😐😐😐

خیلی گنده و زشته اصلا میبینمش هم حالم بد میشه

خواستم با دمپایی بکشمش پرید😐😐😐

😂🤦🏻‍♀️ ن خالی نکن.قوی باش.بکشش.اون ک دیگ سوسک نیس موقع کشتن صدای خرچ خرچ بده.شاخک هم نداره.گوشته ...

اه چی میگیییی😭🤣🤣خونم تابستون پر سوسک میشه ازین سوسکای گنده بالدار یاد اونا افتادم

خون میاد ازش کشته شههههه

اه چی میگیییی😭🤣🤣خونم تابستون پر سوسک میشه ازین سوسکای گنده بالدار یاد اونا افتادم خون میاد ازش ک ...

باباااا مگه چقده ک میگی خون.کلا ۱۰ قطره خون داره.نهایت ۴قطره بزنه بیرون.اونم بستگی به شدت جراحات وارده داره

😂🤦🏻‍♀️ ن خالی نکن.قوی باش.بکشش.اون ک دیگ سوسک نیس موقع کشتن صدای خرچ خرچ بده.شاخک هم نداره.گوشته ...

اینکه حالت چندش تری داره

صدای استخوانشو می تونی حس کنی موقع کشتن

بی ناموس یه جوری تند راه میره که به شلوارت دستشویی میکنی🫠🥴😱

اینکه حالت چندش تری داره صدای استخوانشو می تونی حس کنی موقع کشتن بی ناموس یه جوری تند راه میره که ...

😂😂و همچنان من و شماها و اناتومی مارمولک.بابا مگ چقد بزرگه ک صدای استخونش رو بشنوی😂یک ضربه و همزمان جیغ و تامام

😂😂و همچنان من و شماها و اناتومی مارمولک.بابا مگ چقد بزرگه ک صدای استخونش رو بشنوی😂یک ضربه و همزما ...

نمیمیره 

یه بار اومد تو اتاقم با توپ فوتبال هر چقدر به سمتش شوت کردم نمرددددد

آخرش بابام زنده گیری کرد و رهاش کرد