2777
2789
اره سقط کلا سخته یکی دو ساعت درد کشیدم من خونریزیرشدید هم داشتم ولی برا هر کسی فرق میکنه من دوستم هم ...

وای خدا درد سقط یه طرف درد از دست دادن جیگر گوشه ادم هم یه طرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سقط داشتم عزیزم دوماه بعدش باردار شدم باز اگه سقط کنی عفونت و کیستات میریزن بیرون دفعه ی بعد یه کوچولوی قوی میچسبه بهت ولت نمیکنه ایشالا دو سه ماه بعد بیبی چک مثبتتو تاپیک کن منم تگ کن🌬❤🌹

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
وای خدا درد سقط یه طرف درد از دست دادن جیگر گوشه ادم هم یه طرف

میدونم حالتو منم خیلی گریه کردم وقتی دکتر گف سقط میشه انگار کل بدنم خالی شد همش به شوهرم میگفتم بچم مرد 

ولی اون بچه نبود عزیزم فقط یه سلول بود چون اصلا رشد نکرده بود که بچه بشه به این چیزا فکر نکن حتما حکمتی تو این کار بوده انشاالله بعدش خیلی زود حامله میشی من بعد سقط درست شش ماه بعدش دوباره حامله شدم 

جنین تو ۸ هفته و ۳ روز مونده اما باید الان ۹ هفته و ۱ روز بودم

منم جنین سونو قلب رو هفت هفته و ۴ روز رفتم همه چیز خوب بود تو هشت هفته و سه روز ایست قلبی کرده بود تو ۹ هفته و ۵ روز افتادم به لکه بینی و خودش سقط شد سر ده هفته..... تنها اتفاقی که افتاد ما سرما خوردیم دقیقا سه روز بعد سرماخوردگی قلبش ایستاده بود 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم بار اول با شیاف سقط داشتم اصلا درد نداشتم ولی بار دوم مردمو زنده شدم

برای من امپول درد زدن یکم دردش زیاده ولی شیاف زدم دردم تموم شد ولی در کل من میگم سقط کردن از زاییدن سخت تره

برای من امپول درد زدن یکم دردش زیاده ولی شیاف زدم دردم تموم شد ولی در کل من میگم سقط کردن از زاییدن ...

من با شیاف و زیر زبونی سقط کردم تا دفع بشه خیلی اذیت شدم بعد از اون پریودام خیلی خونریزی دارم

برای من امپول درد زدن یکم دردش زیاده ولی شیاف زدم دردم تموم شد ولی در کل من میگم سقط کردن از زاییدن ...

من هم زائیده هم سقط کردم درد زایمان خیلی بدتره اما این هم انقباضات زایمان رو داره ولی در حد کمتر

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من با شیاف و زیر زبونی سقط کردم تا دفع بشه خیلی اذیت شدم بعد از اون پریودام خیلی خونریزی دارم

برا من از جفتش مونده بود ولی من بعدش پریودام منظم شدن خیلی زود هم حامله شدم که اونم بچه تو لوله بود و باعث شد بترکه و اون موقع جد و ابادم اومد جلو چشمم مرگ و قشنگ حس کردم خدا به پسرم رحم کرد که زنده موندم🥲

من هم زائیده هم سقط کردم درد زایمان خیلی بدتره اما این هم انقباضات زایمان رو داره ولی در حد کمتر

ما زنا رو انگار از فولاد ساختن بخدا هیچ مردی حتی پنجاه پرصد تحمل درد زایمان و نمیتونه بکشه فقط ما زنا باید بزرگترین عذاب دنیا رو بکشیم و بچه ایی رو دنیا بیاریم که همه حق حضانتش برا پدرشه و عملا مادر هیچ نقشی برای بچش نداره