2777
2789
عنوان

لیزر لاغری اوندا دکا

1686 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبین 

امروز رفتم لیزر اوندا ،گفته ۴ جلسه باید برم هر جلسه ۱۵۰۰ میدم. کسی از اشناهاتون رفتن؟نتیجه گرفتن؟

لایک نکنید خوشگلا💜

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/ck7aa93wor

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.

اوندا 2 سال تو دنیا به عنوان بهترین دستگاه لاغری انتخاب شده، فقط یه نکته رو من بگم اوندا برای لاغری نیست، اوندا برای اینه که چربی های مقاوم که با رژیم و ورزش آب نمیشن رو تحریک میکنن با امواج کول ویو و کمک میکنه به کاهش سایز، اگر سبک زندگیتون رو عوض نکنید مجددا برمیگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شکمم بخاطر نشستن زیاد پشت سیستم هیچ جوره آب نمیشد ولی رفتم پیش دکتر سپیده مدعی نما با دستگاه اوندا لاغری موضعی انجام داد برام الان شکمم صاف صافه خیلی راضیم از نتیجه اینم آدرس : تهران ، خیابان پاسداران ، بوستان دهم پلاک 121 ، واحد 8 ، طبقه سوم

خدایی خواستی لاغری موضعی رو با دستگاه از بین ببری برو دستگاه اوندا رو امتحان کن هم جدیدترینه هم بهترینه اما به شرط اینکه یه جای معتبر و پیش دکتر متخصص انجام بدی خانم دکتر سپیده مدعی نما رو قبلا معرفی کردن بازم میگم حتما بهشون یر بزنید نمونه کاارشون رو توی خود مطب به صورت زنده ببینید اینم آدرسشون:تهران ، خیابان پاسداران ، بوستان دهم پلاک 121 ، واحد 8 ، طبقه سوم