2777
2789

بچه ها دوران مدرسه رفیق داشتم همه چی خوب بودتا شهرمو عوض کردم و دانشگاه رفتنمم مجازی شد و تازه ی ساله تموم کردم اصن رفیق پیدا نکردم تا الان ک نامزد کردم و خیلییییییییی دارم اذیت میشم مثلاگفتم کلاس برم ک رفیق پیدا کنم کلاس زبان میرم بچه ها باهمه  پایه ام از خوذم تعریف نکنم قیافم خوبه حتی بچه های کلاس هم میگن ببیبی فیسم با همه میجوشم اما هیشکی باهام اوکی نمیشه تو کلا میبینی همه دور هم جمع شدن و منو راه نمیدن خیلیییی ناراحتم الان چهارساله تو شهر جدید زندگی میکنم ی دوست ندارم خونه نشینم  جلو نامزدم میترسم بگ تو. چ ادمی هستی ی رفیق نداری مجبورم الکی بگم دوس ندارم رفیق داشته باشم یا فلان بخدا بغض میکنم ی جا میرم همه رفیق دارن چیکار کنم علتش چیه تنهایی سخته تک بچه ام هستنم

زمان قدیم همش می‌گفتن دوستاتو کم کن خوبارو نگه دار اینقدر کم کردیم هیشکی نموند راضیم زیاد رفیق داشته باشم حداقل بیرون برم اما اصن بدرد نخورن بخدا در این حد محتاج و خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان قدیم همش می‌گفتن دوستاتو کم کن خوبارو نگه دار اینقدر کم کردیم هیشکی نموند راضیم زیاد رفیق داشته ...

رفیق بد نداشتی کع اینو میگی😂

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
زمان قدیم همش می‌گفتن دوستاتو کم کن خوبارو نگه دار اینقدر کم کردیم هیشکی نموند راضیم زیاد رفیق داشته ...

منم مثل تو بودم زمان دادم بت بچه ها کلا بگو بخند کردم یواش یواش نظر شون روم تغییر کرد نباید یشینی یه گوشه کسی بیاد پیشت باید بری جلو حرف بزنی شوخی کنی مهربون باشی و صبووور

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

عزیزم همه همینن کلا باید آدم شاد و پر حرفی باشی ک چار نفر بهت بها بدن و البته همونا ۶م تو سختی ها پش ...

اوف بخدا اگ منو ببینی خییییییلی میگم میخندم مثلا فامیلامون میگن وای چقدر باحالی و پایه خوشم میاد ازت و اینا اماهرچی نگیم حداقل ی رفیق رو همه دارن الان انگار همه رفیق دارن هیشکی نمیخاد دوست جدید داشته باشه 

نمیدونم چی بگم نمیشناسمت اما منم هیچ دوستی ندارم اوایل ناراحت میشدم حس تو رو داشتم اما سنم که رفت بالاتر فهمیدم با اکثر کسایی که دور و برم هستن فرق دارم درونگرام به هر چیزی نمیخندم راحت خودمونی نمیشم با هر کسی نمیتونم همصحبت بشم و الان دیگه نیازی به دوست احساس نمیکنم چون میدونم نمیتونم هر کسی رو تحمل کنم... تنها دوستم همسرمه نمیدونم خوبه یا بد اما خب من همینم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
منم مثل تو بودم زمان دادم بت بچه ها کلا بگو بخند کردم یواش یواش نظر شون روم تغییر کرد نباید یشینی یه ...

وای بخدا دیونه شدم اینجام چون تنهام فقط با مامانم بیرون میرم نمیدونم میخام باشگاه برم اسم بنویسم فقط بخاطر دوست اوتم شانس من یا دختر جون نیست یا همه دهه نوذی ک بدرد من نمیخورن یا همه دوست و رفیق دارن خیلی بد شانسم

اوف بخدا اگ منو ببینی خییییییلی میگم میخندم مثلا فامیلامون میگن وای چقدر باحالی و پایه خوشم میاد ازت ...

گلم اینجور نگو اگ سعی کنی درونت رو پر حس مثبت کنی همه میان سمتت بین بقیه چجوری آن همونجوری باش منم مثل تو بودم خدا شاهده برو تاپیکام بخون اولش میگفتم من باید  با فلانی دوست بشم از فلانی بدم میاد از وقتی دیدگاهم تغییر دادم همشون جذبم شدن تا حدودی پذیرفته شدم . همه آدما رو به دید مثبت نگا میکنم و بهشون عمیقا حس خوب دارم این خیلی کمکم کرده 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نمیدونم چی بگم نمیشناسمت اما منم هیچ دوستی ندارم اوایل ناراحت میشدم حس تو رو داشتم اما سنم که رفت با ...

ببین من خیلییییی دوست دارم برم بیرون بخندم شادی کنم پایه باشم ولی متاسفانه هیشکیو ندارم باید یکی باشه ک بتونم خودمو نشونش بدم نیست ک نیست

گلم اینجور نگو اگ سعی کنی درونت رو پر حس مثبت کنی همه میان سمتت بین بقیه چجوری آن همونجوری باش منم م ...

بخدا یکی هست تو کلاسمون اصن ازش خوشم نمیاد!!اما بزور باهاش میگم میخندم چندبار دیدم بقیه بچه ها ک نمیومدن کلاس سرشو میکرد تو گوشی با منم حرف نمیزد تا اونا میومدن خوشحال میشد اصن نمیدونم چ مشکلی در من هست بعد من هیجا نمینونم برم ک دوست پیدا کنم استخر رفتم هیشکی نبود همسنم کلاس رفتم هیشکی دوس نشد دانشگاه رفتم اونطور چیکارکنم

ببین من خیلییییی دوست دارم برم بیرون بخندم شادی کنم پایه باشم ولی متاسفانه هیشکیو ندارم باید یکی باش ...

خب چرا نمیتونی با کسی دوست بشی؟ اطرافیانت دوستای قدیمی هستن یا اونا هم جدیدا دوست شدن با هم؟ چون دوستای قدیمی تر سخت تر کسی رو توی جمعشون راه میدن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
خب چرا نمیتونی با کسی دوست بشی؟ اطرافیانت دوستای قدیمی هستن یا اونا هم جدیدا دوست شدن با هم؟ چون دوس ...

دوستای قدیمیم تو ی شهر دیگه ان خیلی دور دیگ با اونا در حد استوری سین کردن رفیق موندیم اطرافم هیشکی نیست. و همون دیگ نمیدونم چرا باهام اوکی نمیشه هیشکی