2777
2789
عنوان

اگر خواهرتون ۲ سال با پسری در ارتباط باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست
پدرتم باید یکم برش داشته باشه عزیزم یعنی چی هر شب میره بیرون خواهرت  

چند بار تو روی پدرم وایساده حتی پدرما کتک زده به خاطر اون پسره و اصلا از بابام هم حساب نمیبره چون حقوق مادرم بهش میرسه انگار کلا یاغی شده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم رابطه ی خواهرتون به کجا رسید؟ 

تو یه تاپیکی بودم دیدم هم سن و سالیم یه سری به تاپیکاتون زدم و منم مشکل شما رو دارم دخترم با یکی تو رابطس منم از بی آبرویی میترسم😥🥺

سلام عزیزم رابطه ی خواهرتون به کجا رسید؟ تو یه تاپیکی بودم دیدم هم سن و سالیم یه سری به تاپیکاتون زد ...

عزیزم بعد از ۴ سال فهمید اون پسر به دردش نمیخوره و کات  کرد بهش گفته بود بیا خاستگاریم اونم گفته بود مادرم نمیزاره و تو از من سرتری و همین چرت و‌پرتها اما خودش خیلی ناراحته میگه کاش وارد این رابطه نشده بودم 

سلام عزیزم رابطه ی خواهرتون به کجا رسید؟ تو یه تاپیکی بودم دیدم هم سن و سالیم یه سری به تاپیکاتون زد ...

من فکر میکردم دو سال بوده اما الان فهمیدم ۴ سال عمرشا پای این پسر حروم کرده 💔💔

عزیزم بعد از ۴ سال فهمید اون پسر به دردش نمیخوره و کات کرد بهش گفته بود بیا خاستگاریم اونم گفته بود ...

واااااااااای منم خیلی نگرانم دخترم آسیب ببینه چون خیلی بهش وابستس و پسره بهش قول ازدواج داده و گفته دو سال دیگه میام جلو... حتی پسره یه قرار تو کافه گذاشت تا با منم حرف بزنه

عزیزم بعد از ۴ سال فهمید اون پسر به دردش نمیخوره و کات کرد بهش گفته بود بیا خاستگاریم اونم گفته بود ...

واااااااااای منم خیلی نگرانم دخترم آسیب ببینه چون خیلی بهش وابستس و پسره بهش قول ازدواج داده و گفته دو سال دیگه میام جلو... حتی پسره یه قرار تو کافه گذاشت تا با منم حرف بزنه

از لحاظ روحی آسیب ندید؟ دختر من خیلی احساسیه😐

چرا تا چند وقت دپرس بود اما پسره دیگه از چشمش افتاد

!!  و متاسفانه این بار چندمه وارد این روابط پوچ میشه😢

واااااااااای منم خیلی نگرانم دخترم آسیب ببینه چون خیلی بهش وابستس و پسره بهش قول ازدواج داده و گفته ...

گول حرفاشا نخورید اون پسره هم همینا را به ما میگفت اما دست اخر که به مادرش گفت مادرش مخالفت کرد و گفت تا ۳۰ سالگیت حق زن گرفتن نداری و کلا خیلی هم وابسته مادرش بود تازه با این اوضاع اقتصادی اگر خانواده حمایت نکنه اون پسر جووون چه طور میخواد زن بگیره؟؟ اگر حرفش قطعیه با خانوادش مطرح کنه ببینه اونا رضایت میدن فعلا تحت نظر خانواده ها در ارتباط باشن تا دو سال دیگه که عقد کنند اما اگر خانواده مخالفت کنه که عمر دخترتون تباه شده 

بحث آبرو برا خانوادتونه،شماره ی پسره رو کش برو از گوشیش،حرف بزنین اگ دوسش داشته باشه بگین بیاد جلو ، ...

منم یه خاستگاری داشتم نگو متاهله فقط قصدش حرف زدن بود دوبار تنهایی اومد خواستگاری بهش اعتماد کردم ادامه دادم تا خانوادش بیاد یه روز میگفت عذا داریم هر روز یه بهانه.داداشام پیداش کردن فهمیدن زن وبچه داره فقط نکشتنش بلایی سرش آوردن که نگو

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
گول حرفاشا نخورید اون پسره هم همینا را به ما میگفت اما دست اخر که به مادرش گفت مادرش مخالفت کرد و گف ...

اتفاقا دخترم خاستگار خوبی هم داره ولی به خاطر این رد کرد پسره هم تا دید خاستگار داره سریع خواست منو ببینه... والا دخترم بهش گفته خونوادت در جریانه اونم گفته اره... دیگه خدا میدونه راست گفته یا دروغ.... روزی هزار بارم زنگ میزنه از حالش با خبر بشه محدودش کرده اکانت اینستای همو دارن... ولی وضع مالیشون ضعیفه اینم وابسته ی مامانشه 

اتفاقا دخترم خاستگار خوبی هم داره ولی به خاطر این رد کرد پسره هم تا دید خاستگار داره سریع خواست منو ...

وای عزیزم ادم بچه ننه که ادما پیر میکنه دخترت الان درگیر عشق و عاشقی شده متوجه مشکلات نیست حتما تحقیق کنید من خودم شوهرم خیلی وابستست واقعا زندگیم جهنمه !!! اگر خاستگار خوبی داره یه جور متقاعدش کنید اخه این دوره زمونه با این اوضاع اقتصادی ادم بعد چند وقت عشق و عاشقی یادش میره 😐😕 البته ما که از پس خواهرمون بر نیومدیم کلی هاستگار خوب را به خاطر این پسره رد کرد اخرم مادر پسره مخالفت کرد!!! فقط چون از نظر مالی ضعیف بودند گفته تا ۳۰ سالگی نباید زن بگیری