2777
2789
عنوان

اگر خواهرتون ۲ سال با پسری در ارتباط باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نظرم همینه بیچاره پدرم امروز گریه میکرد پسره هم دو ساله خواهرما گذاشته تو اب نمک ، اخلاق درستیم ...

همونکه گفتم یه تهدید کنین میره،بهتره بدی یه مرد اینارکارو بکنه،شاید پدرت باشه بهتره

منه گیر ورمین😐😐
البته اینم بگم اسی اگ همو دوس داشته باشن گناهه بینشونو خراب کنین،ولی آدم واقعا نمیتونه تشخیص بده پسر ...

به خدا ما حاضریم اینا سه چهار سال عقد بمونند پدرم میگه بهش بگم اگر قصدت حدیه با خانواده بیا ببینیم اصلا به هم میخورید بعد عقد کنید چند سال عقد باشند به نظرتون بده؟ من به پدرم قضیه را گفتم و الان عذاب وجدان دارم که نکنه باعث حداییشون بشم اما بحث آبروی پدرمم در میونه هر شب با هم بیرون میرند 

بهترین کارو می کنین طرف اگه عاشق باشه بعد ۸ ماه الی ی سال که به شناخت کامل برسه پا پیش می ذاره

خیلی عذاب وجدان دارم من به پدرم گفتم اشک پدرما دراوردم خیلی ناراحتم اما نمیگفتم شاید کس دیگه میدید به پدرم میگفت اون بدتر بود 

۲۴ اما خیلی ساده هست عمرشا داره پای پسری تلف میکنه که تکلیفش با خودشم مشخص نیست کلی خاستگارخوب پولدا ...

تاپیکهای قبلی خودتم خوندم عزیزم فکر کنم می ترسی که خواهرتم مثل خودت بشه 

خوب این پسر تا ۴ سال دیگه شرایط ازدواج نداره و امکان داره اصلا خانوادش موافق این ازدواج نباشند یا خو ...

از کجا انقدر مطمئنید که خواستگارها شانس های خوب زندگیش هستن؟

از کجا میدونین با ازدواج خوشبخت میشه؟ مگه اونایی که طلاق گرفتن، مشکل دارن، خیانت میبینن، کتک میخورن، طلاق عاطفی گرفتن و ..‌. همه از قبل می‌دونستن؟ قطعا نه ! اونا هم فکر میکردن بهترین شخصه و بزرگترین شانس! ولی نشده!

چرا وقتی شخصی حالش با زندگیش خوبه، بخاطر فرضیات بقیه باید با خواستگاری که نمیخواد ازدواج کنه؟ که نمیدونه آیا اون فرضیه به حقیقت میپیونده یا نه!

بهتر نیست بذارین خودش تصمیم بگیره؟ ۲۴ سال بچه نیست که کسی بخواد امر و نهی کنه بهش...

اصلا شاید ۶ ماه دیگه خود دختر به اون پسر گفت نه! دیگه به ۴ سالی که شما فکر می‌کنید بعدش اون پسر خواهرتون رو کنار میذاره نرسه اصلا !

به خدا ما حاضریم اینا سه چهار سال عقد بمونند پدرم میگه بهش بگم اگر قصدت حدیه با خانواده بیا ببینیم ا ...

اره این خیلی خوبه

اصلا بیاد نشون کنه یه انگشتر بندازه 

آخه ب پسری ک هیچ جوره نسبت بهم تعهد ندارن چطوری میشه تکیه کرد،ریسک بزرگیه بخاطر یه پسر خواستگاراتو رد کنی تا شاید این بگیر از آب دربیاد...

منه گیر ورمین😐😐
همونکه گفتم یه تهدید کنین میره،بهتره بدی یه مرد اینارکارو بکنه،شاید پدرت باشه بهتره

ممنون عزیزم بابت همراهیت دعا کن خیلی استرس دارم 😢💔 دلم براش میسوزه مادرم فوت شده این اقا هم دو ساله خواهرما تو اب نمک گذاشته 

ممنون عزیزم بابت همراهیت دعا کن خیلی استرس دارم 😢💔 دلم براش میسوزه مادرم فوت شده این اقا هم دو سال ...

می دونی اگ پسره بره ،اگررر بره،خاهرش اولش ناراحت میشه ،باهاتون دعوا میکنه یه مدت حالش بدمیشه 

اما بعدا میفهمه چ لطفی کردین بهش 

اگرم قصدش ازدواج باشه ک چ بهتر 

منه گیر ورمین😐😐
از کجا انقدر مطمئنید که خواستگارها شانس های خوب زندگیش هستن؟ از کجا میدونین با ازدواج خوشبخت میشه؟ ...

عزیزم اصلا بحث ازدواجش نیست اصلا ازدواج نکنه اما این اقا تکلیف خواهرما مشخص کنه ما شهر کوچیکی هستیم هر شب با هم رستوران و ... میرند پای ابروی خانواده در میونه الان دو ساله با همند همدیگه را نشناختند؟ ما میگیم عقد کنند سه چهار سالم عقد باشند اشکال نداره الان خواهر من همه حقوق مادرما خرج این اقا میکنه از کجا معلوم برای سواستفاده فعلا با خواهرم نیست؟ 

تاپیکهای قبلی خودتم خوندم عزیزم فکر کنم می ترسی که خواهرتم مثل خودت بشه 

شاید عزیزم!!! من تاوان انتخاب اشتباهما دادم و به خاطر خواهرم و آبروی پدرم جدا نشدم اگر ایشونم به سرنوشت من دچار بشه چی؟؟؟ تازه همسر من بعد سه ماه جرات داشت با خانوادش بیاد خاستگاری با اینکه پول نداشت این اقا دو ساله خواهر منا به بازی گرفته 

می دونی اگ پسره بره ،اگررر بره،خاهرش اولش ناراحت میشه ،باهاتون دعوا میکنه یه مدت حالش بدمیشه  ...

دقیقااا این پسر نباشه بهتر میتونه در موردخاستگاراش تصمیم بگیره پس فردا هر روز با نامادری بحث و دعوا نداره 

دقیقااا این پسر نباشه بهتر میتونه در موردخاستگاراش تصمیم بگیره پس فردا هر روز با نامادری بحث و دعوا ...

پدرتم باید یکم برش داشته باشه عزیزم یعنی چی هر شب میره بیرون خواهرت