2777
2789
عنوان

یه سوااللل مهمممم

7 بازدید | 9 پست

قبل از شیو(با تیغ ابرو) 

چی بزنم به پوستم؟  که هم جوش نزنم هم مثل ژل اینا باعث راحت تر شیو کردن باشه؟ 

ابرسانی 

فومی

ژلی

😂😂💙💚

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

قبل این چیزا یخ بزار تا بی حس کنه 

ممنونم عزیزم

روی جوش تاثیر داره؟  یا باعث شیو بهتر میشه؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل این چیزا یخ بزار تا بی حس کنه 

میشه یه ژل یا ابرسان هم بم بگید؟ 

مثل ژل الوئه ورا که تو اینستا میزنن

ولی میگن نباید بزنی 

الوئه ورا

تو (د. ی.. ج... ی) کالا یه نفر پرسیده بود میشه بزنی با تیغ اصلاح کنی یه فروشنده گفته بود خیر

تو (د. ی.. ج... ی) کالا یه نفر پرسیده بود میشه بزنی با تیغ اصلاح کنی یه فروشنده گفته بود خیر

من خيلي وقتا قبل و بعد شيو ميزنم جوابه نه ميسوزه نه ميخاره نه خيچي خشك و اينام نميشه

ممنونم عزیزم   روی جوش تاثیر داره؟  یا باعث شیو بهتر میشه؟

یسس منم خودم جوش میزدم با یخ حل شد

باعت میشه درد شیو که بعضیا اذیت میشن هم کم شه

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

ممنونم ازتون💚❤❤💙❤💚💚❤💙❤❤💙❤💙❤💙💙💚💚💚💚