2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام زود بهم میریزم😞

289 بازدید | 30 پست

خیلی خیلی زود عصبی میشم زود گریم میگیره سر هر چیزی کلی حرص میخورم طوری ک حالم بد میشه

ساعت ها گریه میکنم کسی بهم کوچیک ترین حرفی بزنه بهم میریزم حس میکنم اطرافیانم دوسم ندارن دلم میخاد همه چیو ول کنم برم ، گم و گور شم . دستمو با شیشه خط انداختم چند بار قرص خوردم 😞دلم میخاد همه چیو بشکنم😞تحمل هیچیو ندارم چرا من اینطوری ام؟😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به غیر از قسمت خود آزاری جسمی منم همینطورم

من روحمو خیلی ازار میدم،سر کوووووچک ترین چیز

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
اصلا نمیتونم شاد باشم  یه روز خوبم پنج روز داغون 😞موقع خنده یهو گریم میگیره 😞

من یه روزه رو هم خوب نیستم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
😞😔دکتر اینا نرفتی؟  چی حالمونو خوب میکنه؟😞

قراره برم روانشناس

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
افسردم ؟😞

اره هیچکسی هم جز خودت نمیتونه کمکت کنه 

من دیروز نفسم می‌گرفت نميتونستم حرف بزنم اینقدر عصبی شدم با خودم فک کردم حتی پدر مادرم اینو جز بی اخلاقی میزارن وای بحال بقیه سعی کن زیاد ب بقیه اهمیت ندی من الان یکمی بهتر شدم ولی تاثیر حرف بعضی افراد از جمله مادرم خیلی روم زیاده😔

همش عذاب کشیدنه😞 بهم حمله عصبی دست میده دیگ کم اوردم 😞موهام داره سفید میشه😞

منم وقتی عصبی میشم سر بچم داد میزنم اونم شده مثل خودم  اخه منم شدم مادر😔

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴