2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان توجه داشته باشید که در مورد وام 300 ميليوني طرح مهرباني بانک ملي، بر خلاف روال

معمول بانکها، اگر وام گيرنده اقساط رو پرداخت نکنه بدون اخطار و اطلاع قبلي از حساب ضامن

برداشت ميکنن!

دوستان توجه داشته باشید که در مورد وام 300 ميليوني طرح مهرباني بانک ملي، بر خلاف روال معمول بانکها، ...

چطوری چه مدرکی میخواد

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺
چطوریه چه مدرکی میخواد چقدر وام میدن چقدر قسط داره

همه کارها به صورت الکترونیکی و اصلا نیاز به حضور در بانک نیست .. از طریق بام ملی که داری حساب باز می کنی و شعبه رو هم خودت انتخاب می کنی و هر مبلغی که داری به حساب می ریزی و اینطور نیست که همون اول بخوای مبلغ وام و یا مدت زمان بازپرداخت رو تعیین کنی .. پولت رو می زاری بمونه مثلا اگه دو ماه یا سه ماه دیگه به وام احتیاج داری می زاری بمونه و می تونی در این فاصله هم افزایش سپرده داشته باشی یعنی مبلغی رو دوباره اضافه کنی ... برای ضمانت هم فقط یک نفر کافیه و نیاز به کسر از حقوق و چک نداره ... 

وام گیرنده و ضامن اعتبار سنجی می شن اگه رتبه اعتبارسنجی شما مثلا c  باشه رتبه ضامنت باید a  باشه ... اقساط عقب افتاده یا بدهی بانکی نداشته باشی ... 

امضای دیجیتال هم در همون بام ملی باید ثبت کنی .... مراحلش کاملا مشخصه .. 

بعد از سه ماه وارد بام ملی می شی و قسمت درخواست تسهیلات رو می زنی مشخصات خودت و ضامنت رو وارد می کنی ... اوکی که شد همون لحظه مبلغ وام واریز می شه.... 

جایی اگه ابهام داره بفرمائید تا توضیح بدم ... 

ممنونم

من دیگه سامانه بامم فعال نیست چون چند بار پسورد رو اشتباه زدم قفل شد و دیگه ریست نشد

فقط باید غیرحضوری درخواست وام بدم؟

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ممنونم من دیگه سامانه بامم فعال نیست چون چند بار پسورد رو اشتباه زدم قفل شد و دیگه ریست نشد فقط با ...

فراموشی رمز بزن مراحل تعریف رمز دوباره می یاد و بعد از دو ساعت مجدد برات فعال می شه ... اشکالی نداره بپرسم سپردتون چقدره؟ چون میانگین حساب رو حساب می کنن

فراموشی رمز بزن مراحل تعریف رمز دوباره می یاد و بعد از دو ساعت مجدد برات فعال می شه ... اشکالی نداره ...

چقدر پول بریزی چقدر وام میدن

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺