بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بردم پیش فوق تخصص جراحی اطفال گفت سنتی و با بخیه ختنه میکنه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
حلقه زیر 40 روز خوبه و راحته من پسرم 4 ماهگی جراحی با بخیه کردیم خدایی تا خوب بشه و بخیه هاش ...
چند روز طول میکشه تا بخیه هاش بیوفته؟ بعد میشه اگه کثیف کرد بچه رو شست؟ منظورم اینه اشکال نداره اب بخوره بهشون؟
خیلی اذیت شد؟ 🥺
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
[QUOTE=317086858]چند روز بچه ت گریه میکرد؟ زود خوب شد[/QUOT قبلش بهش دیفن دادم بعدشم که اومدیم یک ساعت گریه کرد در حد جیغ زدن بعد خوابید آخه دارو میدادیم بهش فقط همونقدر گریه کرد چهل روزش بود
خواستم مثل آسمان باشم منجی شهر نیمه جان باشم آشیان پرندگان باشم با همین دست خالیه و سردم♥️