2777
2789

امروز روز پنجم انتقالمه روزای اول پر از حس خوب بودم چند باری زیر دلم  یا ببخشید واژنم و گودی کمر تیر میکشید که به داروها و دراز کشیدن ربطش دادم.  بیشتر دراز کشیدم و تنها کاری ک انجام میدم قرآن خوندنه. گوشی فقط چند دقیقه تودستم میگیرم، دیروز بعد چهار روز یه حمام کوتاه رفتم بعدش سریع دراز کشیدم اما تا شب گودی کمرم یه نقطش عضله اش میگرفت و یه دفعه تیر میکشید جوری که نفسم میگرفت تا شب خوب شدم اما قبل خواب حسام بهم ریخت جوری ک  بدون دلیل گریه کردم خوابیدم   . امروزم همش احساس سنگینی تو شکمم میکنم 

من ۲۱ شهریور انتقال دادم و منفی شد. اوایلش درد زیر ناف داشتم و همش دراز میکشیدم ولی غذا پختن رو انجام میدادم... کم کم روزای اخر انگشتای پام یه حس یخ زدگی و انجماد بهش دست میداد ک بعدها دیدم هرکی اینطور شده منفی. ان شاالله که شما مثبت میشی.من بقدری ب لحاظ روانی بهم ریختم که هرروزم شده بود گریه. الانم ازش فرار میکنم و دوادرمون ول کردم...طاقت تکرار اون روزارو ندارم

من ۲۱ شهریور انتقال دادم و منفی شد. اوایلش درد زیر ناف داشتم و همش دراز میکشیدم ولی غذا پختن رو انجا ...

من ک دارم خودمو برای دوتا جواب آماده میکنم مرتب هم میگم توکل برخدا هرچی خودش خواست اینجوری مطمئنم کمتر اذیت میشم اگه منفی بود چون بزور نمیخوام از خدا. ما تلاشمونو کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.