2777
2789

بگو زورت اومده چرا سر خونه مادر من خالی میکنی توام نزار اون بره خونه مامانش محل سگم بهش نزار عقلش میاد سرجاش

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراانقدر زیاد میرفتی .همسرت خونه نیس؟؟

خب منم هردوروز درمیون میرم اولش نمیزاشت ولی بعدا گزاشت برم

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت
همسرتونم هر دو روز میره خونه مادرش؟

همسرم اگ از دستش بیاد هر روز میره ینی اگ بتونه روزی دوبارم میره  ولی سرکار باشه ۲ روز درمیون سرمیزنه

😕😕😕😕😕 بدتر دعوا میشه که

بابا این مردا فک میکنن خیلی عقل کلا اصلاا اعصاب آدمو خراب میکنن آدم مغزش دیگ نمیکشه