2777
2789
عنوان

سر مسایل مسخره با شوهرم بحث داریم

92 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من یه مشکل دارم که همه میگن از طرف خودمه ، شوهرم فوق العاده احساسیه و واقعا کمبود محبت داره ، همش دوست داره بچسبه و بغل ، و من متنفرم از این رفتار خیلی سردم بدم میاد بیاد طرفم از رابطه بدم میاد هر روز به این فکر میکنم کاش بدون عشق ازدواج نمیکردم کاش عقلانی تصمیم نمیگرفتم این بیچاره رو هم بدبخت کنم همیشه دوس دارم خودم و بچم باهم تنها زندگی کنیم کم کم دارم ازش متنفر میشم حتی با این همه محبتش اصلا باب میلم نیست 

راهکار میخوام واقعا نیاین بگین لیاقت نداری و فلان من اصلا احساساتی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قبل ازدواج میرفتین مشاوره معتبر، یا اینکه حداقل خودت میگفتی ...

بهر حال اون طبیعیه، این شمایی که مشکل داری. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

قبل از ازداج متوجه نشده بودی؟الانم رو خودت کار کن حداقل  به رو نیار و ادا دربیار

گند زدم هر چی تو دلم بود و گفتم بهش بارها گفتم ولی سیب زمینی بی رگه انگار دو روز بعد یادش میره یا نمیدونم جدی نمیگیره حرفام و

اسی من دقیقا برعکس توأم صبحی یه دعوای بدی کردم باهاش یعنی همیهش باهاش دعوا دارم اصلا محبت نمیکنه حرف نمیزنه نه عشقی نه هیچییییییی من بهش میگم گناهت کبیره اس چون منو بدبخت کردی

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
گند زدم هر چی تو دلم بود و گفتم بهش بارها گفتم ولی سیب زمینی بی رگه انگار دو روز بعد یادش میره یا نم ...

نه نگو ،بعداگر سرد و بی توجه شد خودت عذاب میکشی زندگیتون الکی خراب میشه  

[QUOTE=317074910]اسی من دقیقا برعکس توأم صبحی یه دعوای بدی کردم باهاش یعنی همیهش باهاش دعوا دارم اصلا محبت نمیکنه حرف ...[/QUOT منم میذونم که گناهم کبیرس حتی امروز گفتم برو زن بگیر اصن خرج منو بچت و بدی بسه ، همش شروع کننده بحث اونه میگه ارزو به دل بغل و بوسم من بعد بچه دار شدن حتی بدم میاد بوسش کنم به زور گاهی بغلش میکنم ،حتی قرض ویاگرای زنانه هریدم دونه ۸۰ تومنه اصن روم تاثیر نداره خب میگم نکنه کلا ژن من همینه ،یا اینکه افسردگی دارم باید قرص بخورم 

نه نگو ،بعداگر سرد و بی توجه شد خودت عذاب میکشی زندگیتون الکی خراب میشه  

همیشه تو ذهنم زندگی بدون اونو تصور میکنم نه تنها اون هیچ مردی کلا ، من مشکلی تو زندگیم ندارم جز همین سردی که واقعا داره جفتمون رو اذییت میکنه 

همیشه تو ذهنم زندگی بدون اونو تصور میکنم نه تنها اون هیچ مردی کلا ، من مشکلی تو زندگیم ندارم جز همین ...

کسی قرص ضد افسردگی مصرف کرده؟؟ تاثیری داره تو این تنفر الکی ،؟

همیشه تو ذهنم زندگی بدون اونو تصور میکنم نه تنها اون هیچ مردی کلا ، من مشکلی تو زندگیم ندارم جز همین ...

منم میکنم گهگاه ولی دیشب شیر سینک ظرفشویی شکست  من فکر کردم دو سه تومنی باید هزینه کنم ...ولی اون با خریدن دوسه تکه واشر واینا ویه آچار ال وفرانسه با ۴۰تومن هزینه درستش کرد نگاه میکردم و از فکر خودم خجالت میکشیدم تو فکر همکارم بودم که همسرش فوت شده بچه هاشم هرکدوم یه شهر