2777
2789
عنوان

خانومای اقدامی بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 33 پست
یعنی حتی فولیکول های ریز هم نداری؟ که با دارو رشدش بدن؟ 

نمیدونم برای این چ آزمایشی انجام باید بدم؟فقط ازمایش خون دادم اونم تو یه آزمایشگاه تخمک گذاریم0/4بود تو آزمایشگاه د تکرار کردم ۵/۹۳ نمیدونم کدوم اشتباهه کدوم درسته قراره دوباره تکرار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست دارم ۳۴ میلی

خب همونه دیگه اگه کیستو دفع نکنی تنبلی تخمدان میگیری ..تیروئیدتم چک کن مشکلی نداشته باشی .برای یه کیست دکتر میگه برو مرکز ناباروری!!این چه دکتریه بگو حالو حوصله چکاپ ماهیانه تو ندارم .برو دکتر دیگه.

خب همونه دیگه اگه کیستو دفع نکنی تنبلی تخمدان میگیری ..تیروئیدتم چک کن مشکلی نداشته باشی .برای یه کی ...

تیروئیدم مشکلی نداشت .دکترم گفت amhرو تکرار کنم ولی من نمیدونستم باید همون ازمایشگاه قبلی تکرار کنم رفتم آزمایشگاه دیگ تکرار کردم جواب اون اومد۵/۹۳ بردم دکتر دیگ گفتم یه ازمایشگاه0/4 دومی ۵/۹۳دکتر دیگ گفت تکرار کن ببینیم کدوم اشتباهه 

برو پنیرک و کاکوتی بخر قشنگ بجوشون یه هفته هر صبح ناشتا بخور بذار هرچی هست بریزه بیرون

یعنی ممکنه کیست باعث شه؟آخه گفتن کیستم کوچیکه و مشکلی نداره با آل دی دفع میشه جواب ازمایشمو دید گفت برو مرکز ناباروری حتی نگفت ممکنه از کیست باشه

ایشالا زود درمان بشی عزیزم. من تخمک دارم آزاد نمیشه، دکتر احمق هم اون ماه آمپول نداد 

عزیزم ان شاءالله مشکل شمام حل بشه توروخدا برام دعا کنید ی هفتس حوصله هیچی ندارم اصلا قرار هم نبود فعلا بچه بیاریم ولی از وقتی جواب ازمایشم اونطور شده دلم میخواد زودتر بیارم میگم نکنه هیچوقت بچه دار نشم و حسرت بچه بکشم تاااهر عمرم خیلی حس بدیه😔

باید همون ازمایشگاه ک صعیف نشون داد دوباره ازمایش تکرار میکردم؟

آره .ولی به نظرم اول کیستتو درمان کن تا تخمک گذاری روند عادی شو طی کنه تخمدانتو تقویت کن ،وقتی دفع شد یه سونو بده اگه کیست دفع شده بود یه آزمایش تیروئید و هورمونی هم بگو یه دکتر دیگه برات بنویسه مشکلی نبود اقدام به بارداری کن.