2777
2789

من 27سالمہ دوتا فرزند دارم 4سالہ یہ سالہ دوست دارم دانشگاہ پیام نور غیر حضوری بخونم بہ نظرتون میتونم یا خیلی سختہ از پسش بر نمیام خیلی دوست دارم میخوام ببینم کسی بابچہ دانشگاہ رفتہ ؟ترمیم معدل کنم دوبارہ کنکور بدم تجربی سخت ترہ یا ھمین پیام نور چون میگن کتابای بزرگ سیصد چھارصد صفحہ ای باید بخونی ؟کسی تجربہ دارہ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش شاغل ھم شدن مادرتون؟

نه دقیقا بعدش خیلی آزمون شرکت کرد

پایانامش رو نوشت گذاشت کنار ( برای فوق لیسانس )

ولی بعد ۵ سال کارشناس دادگستری شد بعدش دفتر زد الان یه یسالی هست دفتر دوم هم باز کرده‌🤭

خیلی به مامانم افتخار میکنم

فقط بچه با بچه فرق داره 

بچه من به حدی اذیت میکنه و نمیزاره حتی کار خونه انجام بدم‌چه برسه کتاب دستم بگیرم .

خانوادم‌میان کمک میکنن   پد اونا رو هم درمیاره 😑

با اسباب بازیهاشم بازی نمیکنه . ببرم خونه مادرشوهرم  اونجا تنها نمی مونه که هیچ .  همه هم از دستش عصبی میشن .

بچت آروم و ساکته و کاری بهت نداره برو بخون :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میتونی  پیام نور یک هفته مونده به امتحان بخونی قبولی کلاس هم نرو  نگران نباش

واقعن چہ خوب امیدوار شدم میتونم 4سالہ بگیرم لیسانس ھمسرم میگہ مثل فلانی ھفت سال۔ میخوای طولش بدی

عزیزم کسی رو داری کمکت باشه.؟. خوندن توی پیام نور راحته میتونی غیرحضوری بخونی ولی باید زمان بگذاری و کتاب ها باحجم های مختلف رو بخونی. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

[QUOTE=317063824]فقط بچه با بچه فرق داره  بچه من به حدی اذیت میکنه و نمیزاره حتی کار خونه انجام بدم‌چه برسه ...[/QUOTE 

نہ زیاد شیطونن نہ اروم منم کار خونہ میکنم باید بسپارمشون بہ پدرشون یا باچیزی سرگرمشون کنم

من مامانم تجربه اش داشت تازه ما دوتا دختر بودیم ، من ۴ سال بود خواهرم یک سال و هشت ماه تازه ما رو گذاشته بود مهد تقریبا نصف سال رو رفت ولی خواهرم کوچیک بود تو مهد یه پسره ای داشت تابش میداده بعد نمیدونم چکار کرده که خواهرم با ارتفاع با مخ و صورت میخوره زمین همه صورت اش جای خراشیدگی میشه ، مامانم چون تو تایم که سر کلاس جایی نمیتونست بزاره خواهرم و مهد گفتن عادیه بچه ها توی سن کم کارای خطرناک می کننند پیش میاد دیگه مامانم اعتماد نکرد کلا ول کرد بعد ما مدرسه میرفتیم دوباره رفت مدرک عکاسی اش گرفت ، یه مدت دوست داشت کار کرد بعد دوباره رفت امتحان داد رادیولوژی قبول شد دیگه خلاصه بعد که ما از آب گل دراومدیم حسابی میتونست درس بخ‌ونه 

اصلا یک هفته که نمیشه حجم کتاب خونده بشه باید تو طول سال مطالعه داشته باشه

من پیام نور بودم یک هفته خلاصه نویسی میکردم نمرههامم همش بالای 14 بود 

یادم رفت بگم حتما قبلش خلاصه نویسی کن صبح ها ی زود و شبها که بچه ها خوابن