2777
2789
عنوان

استفراغ نوزاد 12روزم، خواهش میکنم اگه میدونین کمکم کنین😣😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7008 بازدید | 31 پست
مارال جان دکترش گفت شیرم عالیه، سفید و چربه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه جان میگن رفلاکسه

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

بازم ارده رو بخور با عسل یا شیره وحشتناک کلسیم داره وبرای هوشش عالیه واستخون بندیش ومحکم میکنه

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

دماوند من شیرم ومیدوشم ۲میل روش لایه میبنده وسفت میشه مث سرشیردکترم گفت عالیه شیرت

منم زیر سرشو شیب دادم ولی تا میزارمش تو تختش همش زبونشو در میاره و دهنشو جمع میکنه مگه اینکه خوابش خیلی عمیق باشه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
چند روز پیش دکترش گفت طبیعیه و با توجه به وزن گیریش گفت شیرم عالیه
پس حساس نباش

دکتر پسرم گفته بود اکثر بچه ها دریچه انتهای مری شون که در حالت عادی بسته است و باعث میشه چیزایی که خورده برنگرده.ولی تو نوزادان معمولا کاملا شکل نمیگیره و تا شکل گیری کاملش بچه ممکنه شیر بالا بیاره که همون شیب بالش مشکلو تا حدودی حل میکنه
دلم تنگه برای روزاهای پاک بچگیم.خسته ام خسته.روح و تنم ازرده شده تو این کوران زندگی😭😭😭😭
عزیزم..با توجه به علایمی که میگی احتمالا رفلاکس داره..اما دکترها تا وقتی بچه خوب وزن بگیره به رفلاکس کاری ندارن..سیستم گوارش نوزاد به مرور تکمیل میشه 1. بعد هر شیردهی 20 دقیقه عمودی نگهش دار تا دریچه مری بسته بشه 2. روی سطج شبیدار بخوابون اینکه مدام دلش شیر می خواد..برای اینکه اسید معده برمی گرده توی گلوش و اذیته واسه تغییر مزه دهن باز شیر می خوره و این پروسه تکرار میشه واسه همین خواب کوتاه داره
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
کلا نوزادی که رفلاکس داره..با حالت افقی مشکل داره...تا افقی میشه..اذیت میشه...بعد آدم فکر می کنه این بغلیه...اما در واقع طفلک...نمی تونه بگه....توی بغل و عمودی یه خواب خوب می رن...اما آدمم که نمی تونه همش بغل کنه... باید صبوری کنی...تا این دوره بگذره و به مرور بهتر میشه...سطح شبیدار بخوابون
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1