دخترم دوازده روزشه اوایل زیر سینه خوابش میبرد و بیدار نمیشد، از دیروز بعد شیر خوردنش تا میزارمش تو تختش بیدار میشه و استفراغ میکنه و بیقراره، اوایل هم بالا میاورد ولی دو روزه زیاد شده، بعد شیر خوردن تا 10دقیقه هم آروغشو میگیرم ولی خیلی وقتا حتی صدای یه آروغم نمیشنوم نمیدونم چکار کنم کلافه شدم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
بیشتر شیر، ولی دلمه ای هم بعضی وقتا، خیلی کم دلمه ای میشه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
عزیزم عادت میکنی. دختر منم 35 روزس. اوایل که شیرشو آبشاری میداد بیرون قلبم میخوابید. الان عادت کردم. البته بهتره موقع شیر دادن سرش بالا و بدنش پایین تر باشه. حتما آروغ بگیر و تا 20 مین عمودی نگهش دار بعد شیر دادن
همشم شیر میخواد ینی خیلی زیاد بشه یه ساعت یبار شیر میخواد، فقط شبا بهدو ساعت میرسه
ارومه استفراغش یا حالت پرتابی داره تا ۴۰دقیقه جا داره بزنی واسه اروغش
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
شیرت سیرش نمیکنه احتمالا من صبحا یهپیاله ارده وشیره میخورم شیرم وچرب وغلیظ کرده دخترم شب میخوره تا صب نمیخوره دیگه شیر بادومم عالیه
شیر زیاد میدی بهش اگه حالت پرتابی نداره منم همین مشکل رو داشتم دکترش گفت شیرشو ساعت معین بده و اینکه شیب بده به بالشش حدود سی درجه .به من که خیلی کمک کرد
دلم تنگه برای روزاهای پاک بچگیم.خسته ام خسته.روح و تنم ازرده شده تو این کوران زندگی😭😭😭😭
نمیدونم چکار کنم خودمم دوست دارم دو ساعت یبار شیر بدم ولی یکی دو روزه خوابش هم کم شده و همش شیر میخواد