2777
2789
عنوان

توروخدا نرید اتاق فرار من هنوز نخابیدم از ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 39 پست

من اینقددد اتاق فرارای مختلف رفتم

شوهرم و دوستاش و زناشون انقد جیغ می‌زدند ، من فقط می‌خندیدم

دست خودم نیست نمیترسم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
ولم نمیکرد فرار کنم 

😂😂😂خب اینکارو میکنن بترسی 

من اونجا غش کردم از خنده بجای ترس😂😂😂

دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نرفتم تعریف کن چه حسی داشتی ؟برام عجیبه بدونم طرف ماسک زده و انسانها بعد بپرسم😁😁

ببین یه جای تارررررریک کلی صداهای وحشتناک خب بعد همه رفتن من موندم تنها باید کبریت روشن میکردم فرار میکردم بعد یاروو هی میومد کبریتو خاموش میکرد منم افتادم انقد گریه کردم همونجا 

سال ۸۸ رفته بودم تایلند اونجا رفتیم اتاق وحشت تازه یه طناب داده بودن دستمون و ماه ۸ نفری طناب و گرفته بودیم  و من وسط هاش جییییش کردم تو شلوارکم 😐😐😐😐 با چه بدبختی رفتیم هتل شلوارم و عوض کردم و شدم سوژه بقیه حالا فکر کن اینجا تنها برم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم اون لحظه تو تاریکی مطلق به این فک نمیکنی ادمه 😂😂😂

اسی طرف بهت دستم‌‌میزد؟

بعد چطور انصراف دادید ؟ بعدش تونستی ببینیشون خارج از بازی

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★