اگه کسی قبلا بمظلم کرده باشه تاالانم دروغایی ک پشتت میگه ادامه داره وادمسربه راهی نباشه وهمه دوسش نداشته باشن ازدست کاراش بقیه بیان پیشت غیبتشو کنن منم ناخوداگاه حرصی میشم یاد کارایی کقبلا بام کرده میفتم یا کارایی ک با مردم کرده یا دروغای جدیدی کبافته پشتش حرف میزنم عصبانی میشم گناه کردم؟؟
گناه باشه نمیتونم کنترلش کنم چون ته دلم نبخشیدمش چطور ببخشمش چطور کینمو ازبین ببرم ک با حرف زدن دیگران پشت اون شخص خودم کنترل کنم وهمراهی نکنم بااونا یا بلندشم یا جلوشون بگیرم غیبتت نکنن میدونیدچرا نبخشیدم؟چرا کینم نمیره چون کارا وظلمای اون شخص تموم نشده با من ودیگران (بعضی اشخاص)دروغایی کمیگه دوبهم زنایی ک میکنهتمومنشده همیشه عصبانیم میکنه راهی نذاشتهبرای بخشش حالا ناگفتهنماند این شخص خوبی هایی هم داره اما بدی های ک کرده ومیکنه باعث شده خوب هاش به چشم نیان همه ازدستش کفری ان چ کنم راهکار چیه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همه حرفهایی ک میزنی شاید درست باشه و حق با تو باشه. ولی غیبت کردن همینه. تو با این کارت داری گناهانی اونو سبک میکنی و به خودت اضاف میکنی. اگه تو فکر گناهی بسپار بخدا. ولش کن
امام علی ع اگر من از این دنیا رفتم به قاتل ام فقط یک ضربت بزنید نه بیشتر و مبادا توهین و شکنجه کنید و اگر زنده ماندم خودم درباره ش تصمیم خواهم گرفت . فدای دلت یا امام علی ع .
هرکی میاد ازش باهات حرف بزنه ازش خواهش کن راجع بهش حرف نزنه بگو هرچی هم پشت سرت میگن نیان بهت بگن که اعصابت خورد بشه بسپار به خدا
بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
زنگ بزنین 096400 بپرسین. هر روز جز روزهای تعطیل از هشت صبح تا هشت شب پاسخ میدن. شماره دو رو بگیرین قسمت احکامه.
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام