2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیات درس عمومیمه یه موضوع باشه جذابیت داشته باشه  لازم نیست تخصصی بشه

آها فكر كردم رشتتون ادبياته سؤالم از اون جهت بود.يكي از غزليات حافظ رو انتخاب كنيد و شرحش رو از كتاب ((شرح شوق))بخونيد و خلاصه كنيد.

يا از مثنوي با توضيحات كريم زماني يه شعر انتخاب كنيد 

آها فكر كردم رشتتون ادبياته سؤالم از اون جهت بود.يكي از غزليات حافظ رو انتخاب كنيد و شرحش رو از كتاب ...

ممنون اما این موضوعات براشون تکراریه 

یه موضوع جالب و چیزی که قبلا زیاد دربارش بحث نشده میخوان

یکی از دوستام رفته سراغ تحلیل فیلم ولی نمیدونم چجوری میخواد اینکار انجام بده

شما راهکاری برای تحلیل دارید منم بتونم این مورد ارائه بدم 

منظورم تحلیل فیلمنامه از نظر ادبیه

چجوری انجام بدم ؟

ممنون اما این موضوعات براشون تکراریه  یه موضوع جالب و چیزی که قبلا زیاد دربارش بحث نشده میخوان ...

راستش من رشته م پيراپزشكيه ولي كلا عاشق ادبيات فارسي هستم خيلي تخصصي كار نكردم اگر فرصت داريد مادرم دكتر ادبيات فارسي هستن فردا باهاشون تماس بگيرم اگر به نتيجه رسيدم بهتون اطلاع بدم .راستي يكي از آخرين جلسات دفاعي كه مادرم داشتن زيبايي شناسي معشوق در اشعار نيمايي بود اونم موضوع تاپ و نابي بود 

راستش من رشته م پيراپزشكيه ولي كلا عاشق ادبيات فارسي هستم خيلي تخصصي كار نكردم اگر فرصت داريد مادرم ...

خیلی ممنون . آره زیاد عجله ندارم اگر ممکنه ازشون سوال کنید.❤️🌸🌱

ایده جالبیه۰🌸❤️

سلام واي نه😥 دخترم دچار ويروس شده كل روز تا الان كه خوابيد درگيرش بودم بزاريد الان زنگ ميزنم به ما ...

ای خدا 🥺چه بد🥺

انشاالله به زودی خوب بشه. 💚🌷🌸❤️

عزیزم مزاحمت نمیشم مراقب خودت باش❤️🌸🌷