2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم نگاه کن  بعد هی دعا میکنی همه برن تنها شی بتونی فیلمتو ببینی 😁 اینترنت شبانه نامحدود بخر ...

من غرق در فیلم کره ای و ترکی ام همش دوست دارم زود بچه هام بخوابن بتونم ببینم

نمیدونم چرا اینقدر ترسو هستم میدونم اگه به این ترسم غلبه کنم راههایه موفقیت بزرگی سرراهم سبز میشه

امیرالمومنین میفرماد از هرچیزی میترسی خودت را در دل آن قرار بده تا ترست برطرف شود چون ترس از هرکاری بدتر و سخت تر از خود آن کار است

از ترس تنهایی ازدواج کردم الان پشیمونم کاش بتونم به ترسم غلبه کنم

من اکثرا به خاطر شغل همسرم تنهام، ولی از اول راضی نشدم کسی شبا پیشم بخوابه، چون باید بالاخره عادت میکردم، الان جوری شده جز خونه خودمون خوابم نمیبره، فیلم ببین، برا خودت خوراکی بخر، از شب خواب استفاده کن، 

من اکثرا به خاطر شغل همسرم تنهام، ولی از اول راضی نشدم کسی شبا پیشم بخوابه، چون باید بالاخره عادت می ...

ببین عزیزم من یکجوری هستم که وقتی تنهام واسه خوابیدن باید حتما برم‌کنار بچه هام بخوابم اونقد خوف میوفته تو دلم 

نمیدونم چطوری به این خوفم غلبه کنم