2777
2789
عنوان

آقایون میشه بیایین

21 بازدید | 4 پست

منم جای خواهر کوچیکتون 

بادلی شکسته و غم براتون میگم ک دختری ک باهاتون ازدواج میکنه،بحر امیدو آرزویی جواب مثبت داده‌.دخترا رویا پرداز هستن.واسه هرچیزی رویایی دارن

لطفا بعد از ازدواج دلشون رو نشکنید. نکید ک چرا کوتاهی،چاقی،زشتی و سیاهی

تقاضا میکنم لطفا فیلم های پو رن رو نبینید و مقایسه نکنید.اون بازیگرا هزارتا عمل و لیزر و آرایش بدن انجام دادن

نگید ک چرا تیرگی داری؟

نگید ک رنگ موی فلانی از تو خوشگل تره

نگین ک چرا میای بیرون ارایش نمیکنی و...دلمون میشکنه بخدا😔😔

البته میدونم ک همه آقایون مثل هم نیستن 

من با اون دسته آقایون بودم ک زناشون رو مقایسه میکنن 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خ به ما زنا بگیم ک چرا کچلی؟چرا کوتاهی؟

چرا س یکس پک نداری؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا اهمیت نده، منم آرایش وعمل نمیکنم نچرال دوس دارم، الان پسرا دنبال زرق و برقن

عزیزم من ازشوهرم جداشدم ولی این تایپیک رو واسه فرهنگ پایین جامعه زدم

واقعا خیلییی سراین موضوع اذیت شدم