2777
2789

واقعا کاری به حرف عزیزانی که میگن نماز بخونید و خوبه فلان ندارم... 

ولی تجربه ی شخصی من واقعا اینو بهم نشون داده که نماز خوندن نه تنها حس ارامش بهم میده بلکه اگه سر موقع بخونمش به زندگیم نظم میده، و حالمو خوب میکنه. البتهههه

اینو بگم حتما که، نماز رو با ارامش خاطر و شمرده بخونید، اونوقت طعم شیرینش رو میچشید. 🥰🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیتیشن انجام بده جای نماز اگه دنبال آرامش کنترل استرسی

الان متن پیامشو نخوندی نوشته با نماز به آرامش رسیده؟؟؟؟ 

افتخار نماز نخوندنتون رو برای خودتون نگه دارین

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

نمازو همیشه اول وقت بخونی واقعا از هر بدی دوری میکنی

منه بی حجاب کامل رو تو یه خانواده ی غیرمذهبی همین نماز اول وقت عوض کرد ، البته بازم تنبلی میکنم یکم تو‌کارام سست شدم

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
الان متن پیامشو نخوندی نوشته با نماز به آرامش رسیده؟؟؟؟  افتخار نماز نخوندنتون رو برای خودتون ...

اعتقاد شخصی هرکسی محترمه

شماهم اگه نماز بهتون آرامش میداد اینطوری جواب نمیدادی با این لحن حرف زدن 

تو حتما مدیتیشن کن رو خودت کنترل پیدا کنی

مدیتیشن انجام بده جای نماز اگه دنبال آرامش کنترل استرسی

من خودم اوایل که نمی خوندم اصلا نیاز به خوندنش رو حس نمی کردم ولی از وقتی شروع کردم فهمیدم چه آرامشی توش هست و من ازش بی نسیب بودم