2777
2789
عنوان

بیاید خاطرات جن و پری بگین

43 بازدید | 8 پست
یه پیرمرده همسایمونه،میگفت بچه که بودم رفته بودم کوه یه زن خوشگل دیدم(پری بوده) تعجب کرده بودم که تو این بره هوت این زن چیکار داره،میگفت زنه صدام زد گفت فلانی بیا با تعجبم رفتم نزدیکش یهو یه در تو کوهه باز شد بهم گفت بیا باهم بریم گفت من ماتو مبهوت وایساده بودم یهو زن عموم صدام زد برگشتم ک جوابش بدم ،بعد که باز برگشتم پری رفته بود.

خودم اول فکر میکردم چرت میگه ولی بار ها داستان هایه بیشتری درمورد خودش گفت که واقعا اعتقاد پیدا کردم.اگه بازم میخواید داستان‌های بیشتری بگم لایک کنید.

چی بگم

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد دارم وجود دارن ولی اگه بخان دیده بشن باید فرد خیلی خیلی مومن و پاک باشه

حرص نَقول،پیتزا بُقول🍕تورو قدر نداشته هام دوست دارم!❤               خوشبختی مهارت نمیخاد،اگه خودت بخای میتونی خوشبخت ترین باشی❤🌬                                                                                           

من خیلی چیزا دیدم

یه بار خونه بابام تنها بودم  رفتم حموم یه دفعه یه مشت مو با پرتاب خورد به آینه در حموم و از اون مو خون جاری شد

ضربه به حدی زیاد بود که آیینه ترک برداشت

یعنی تمام در خونی شده بود