2777
2789

خلاصه میکنم چون خیلی طولانیه قضیه.ربطه منو مادرشوهرم تقریبا همیشه خوب بوده.هشت تا بچه داره که هیچکدوم حتی عید به عید نمیرن خونه مادرشون‌ماه به ماه زنگ هم نمیزنن بهش!فقط خواهرشوهرمو منو شوهرم بهش میرسیم.من عروس کوچیکم.سر یه قضیه ای، خواهرشوهرمو و شوهرم باهم میونه شون خراب شد قطع ارتباط کردن.

بعد ازون مادرشوهرم با ما سرد شد.چندبار رفتم خونش  خیلی سرد برخورد کرد.من کار شوهرم طوریه همیشه ماموریته.قبلنا شوهرم از ماموریت میومد مادرش دعوتمون میکرد ناهاری شامی.الان۸ماهه دعوت نمیکنه وقتی هم میرم زیاد محل نمیذاره.

من چندماهه مریض شدم.خبلی سردردای وحشتناک میگیرم‌.این اواخر ۴۰تا امپول به سرو گردنم تزریق کردن.انقد بدحال میشم میفتم یه گوشه مامانم پسرمو سرگرم میکنه شوهرمم نیست.مادرظوهرم میدونه مریضم.اصلا زنگ نزد این مدت بپرسه حالت بهتره؟پسررم نیست با بچه کوچیک و مریضی چه میکنی؟ولی هروز به شوهرم زنگ میزنه(که البته مادر و پسرن و من حق میدم بهم هرروز زنگ بزنن)من دلم شسکست چون دوست و اشنا زنگ زدن حالمو پرسیدن اما مادرشوهرم نه.

بعد پریشب زنگ زده خونه مامانم.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

به مامانم گفته مهسا یه زنگ نمیزنه حال منو بپرسه.عروسای دیگه م هرروز زنگ نیزنن.هرروز سر میزنن.میگن مادر بیا خونمون.!!!!(الکی میگه خودش قبلنا میگفت جز تو و دخترم کسی نه بهم زنگ میزنه نه سر میزنه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز زنگ زدم بهشگفتم مامان منمه همیشه به شما زنگ زدم سر زدم.خب یه مدته زنگ نزدم شما زنگ میزدین ببینیین چی شده که نمیام.یه بار زنگ نزدین ببینین مردم یا زنده‌‌من هرروز دکترم.برگشت کلی حرف بارم کرد.عروس خواهرشو کوبید تو سرم.جاریاممو کوبید تو سرم.گفت میونه منو پسرمو بهم نزن!

خدای من شاهده هیچ وقت نخواستم میونه شوهرمو مادرشو خراب کنم.اون بچه های دیگه ش بقرلن اانگار نه انگار مادری دارن.ما همیشه بهشسر میزنیم کاراظو میکنیم.شوهرم بیمه تکمیلی کرده اونو.چهاردنگ خونه ش بنام شوهرمه سال ها مستاجری کشیدم ولی یه بار نگفتم بفروش سهم  مارو بده خونه بخریم.دکتر و بیمارستانش با ماس‌

من امروز زنگ زدم بهشگفتم مامان منمه همیشه به شما زنگ زدم سر زدم.خب یه مدته زنگ نزدم شما زنگ میزدین ب ...

من بعد ۹ سال فهمیدم هیییچ کس قدر خوب بودنم را نداره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

الهی💔کاش میفهمید دلخوشیش شما هستید و شما رو غز خودش نرنجونه 

من همیشه میگم نه خواهر و برادر باید از اختلاف همدیگه به والدینشون بگن نه پدر و مادرا از اختلافشون با بچه ها 

در هر دو صورت پای نفر سفر به اختلافها باز میشه و کلا کینه تازه ای ایجاد میشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

کلاتوصیه بهت خانواده شوهرمث حانواده خودت ندون رو نده منم همیشه میرفتم کارای مادرشوهرم میکردم همیشه دخترش عزیز بود چیزای خوب برااون من دیگ محل نمیدم 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️