2777
2789
جدا شدن اگر اینجا کاربرد نداشته باشه کجا کاربرد داره ؟؟

دختر گرانبها جونم یه سوال داشتم ازتون تمام تاپیک هاتون قفله.

استارتر عذرخواهی میکنم اینجا پیام گذاشتم. 

استارتر جان من جریان زندگی تو و نمیدونم و اینکه چرا تو سن پایین ازدواج کردی اما امیدوارم تصمیم درست بگیری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی میترسم ار زندگی بعد طلااااق😭😭

هیچ چیز ترسیدنی نیست همون دختر خونه بابات میمونی درستو میخونی و مستقل میشی 

ولی نه بمون با این مرد خائن ضعف اعصاب شک و سوظن دعوا نبود عشق از دست دادن اعتماد بنفست ی زن خونگی شکست خورده و از همه مهم تر hpv و هپاتیت و تبخال و هزار جور مرض مراقبتی دیگ

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
اشتباه اولت ازدواج در ۱۷ سالگی هست اشتباه دوم اینه که فکر میکنی باید کاری جز جدا شدن کنی

همششش خانوادم کردنننن‌ گفتن برو خوشبخت میشی خوبه‌و...

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
واییی چرا.واکسن چیه این؟

چرا تو این سن کم ازدواج کردی هیچ اطلاعاتی نداری ی جور بیماری مراقبتیه ادمهای ک روابط متعدد دارن میگیرن و ب شریک جنسیشون هم منتقل میکنن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
تو دوران عقد خیانت کرده ؟ هیچ کاری جز طلاق نمیشه کرد الان طلاق نگیری دو روز دیگه با سن بالاتر و بچه ...

همه میگن 

ولی من چون باهاش رابطه داشتم میترسم طلاق بگیرم

بعد طلاق میترسم از زندگیم‌

اینکه مث زن های بیوه بمونم اسمم‌تا اخر😭😭

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
داستم زوووورم‌ کرد عوضیییی واسه آدم شدنش از خودممم‌ گذشتم ولییی اون چیکااار‌ کرد😭😭😭

خب میری ترمیم میکنی مهریتو هم کامل ازش میگیری نترس برو جلو از این خوک شهوت ران خلاص شو

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
دختر گرانبها جونم یه سوال داشتم ازتون تمام تاپیک هاتون قفله. استارتر عذرخواهی میکنم اینجا پیام گذاش ...

جان تون سلامت بفرمایید

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بنظرتون چطوری خودمو ب پیشرفت برسونم خودمو چیکار کنم مث سگ پشیمون‌ بشه ولی من نخوامش‌ چطوری خودمو ب ...

اول طلاقتو بگیر بشین با ارامش درستو بخون یک زن مستقل عاقل شو بعد بهترین کیس های ازدواج برات پیش میاد از چیه طلاق میترس بچه های قدو نیم قدت

عزیزم اولین نفری هستی که اینجا بهش میگم جدا شو. تو گناه داری خیییییلی جووونی. خیلی راه داری.  ...

چند روز پیش رفتم مهریه گذاشتم اجرا

دعا کن بتونم مهریه و بگیرم حداقل نسوووزم‌

من بخاطر اون رابطه ای ک باهاش داشتمممم‌ میترسم طلاق بگیرم

اسمش میخواد بمونه شناسنامم‌ همه میفهمن باهاش رابطه داشتم

یا اینکه اگه طلاق بگیرم با این وضعم تو آینده دچار مشکل بشم و نتونم ازدواج کنم 

از حرف مردم میترسم

همه میگن  ولی من چون باهاش رابطه داشتم میترسم طلاق بگیرم بعد طلاق میترسم از زندگیم‌ اینکه مث ...

بچگانه رفتار نکن

منطقی باش

اینهمه زن که طلاق میگیرن و زندگی درست و شرافتمندانه ای دارن

از الان به فکر ازدواج بعدیت نباش !!

۱۷ سالته همین ازدواج اولتم تو این سن اشتباه بود یکم صبر کن یکم به فکر مسائل دیگه هم باش . حداقل دیپلمتو بگیر درستو بخون

به فکر کار باش

با ادمای درست و حسابی تر اشنا شی

ازدواج چی داره اخه که از الان بمونی با یه مرد خیانتکار که مثلا تا اخر عمرت یه مرد فاسد تو زندگیت باشه؟ لیاقتت همینه؟

خیانت جنسی کرده ؟

اره متاسفانه 

با زن بیوه ای گه دوتا بچه داره .قیافشم‌ میمونه 

عاشقش نمیشه که بخاطر هوسش 

خداااا لعنتششش‌ کنه زندگیمو‌‌ داغون کرد عوضی