2777
2789

یازدهم تجربیم دهم صفرم از اول یازدهم نخوندم روز خوانی و ... هیچی ولی یچیزایی بارمه از تدریسا یادمه معدل مهرماه شدم 9 و 75 هوشم زیاده ولی دلم نمیکشه به درسخوندن بنظرتون اگه از الان بخونم میتونم تا دی معدلمو به 19 بکشم؟ تجربه ای دارین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی معدلت رو بکشی بالاولی ن در حد 19  و برای شروع خوبه سعی کن برای خرداد آمادگی بیشتری داشته باشی امتحانات دی ک تاثیری نداره

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
میتونی معدلت رو بکشی بالاولی ن در حد 19  و برای شروع خوبه سعی کن برای خرداد آمادگی بیشتری داشته ...

اخه دی ماه مدرسه ی ما همایش داره 19 ب بالا میبره رو صحنه میخوام منم برم

میتونی معدلت رو بکشی بالاولی ن در حد 19  و برای شروع خوبه سعی کن برای خرداد آمادگی بیشتری داشته ...

چیکار کنم که بشینم مث چی بخونم؟ اصلا حالشو ندارم انگار اصن نمیرم سمت درس اگ برم 20 رو شاخمه

اخه دی ماه مدرسه ی ما همایش داره 19 ب بالا میبره رو صحنه میخوام منم برم

همایش به نظرم نمیتونه به تنهایی قوی ات کنه توی درس ها 

به نظرم اگه میتونی بسته های فولیتو رو تهیه کن عالی هستن

بزن آپارات اگه باهاشون یاد میگیری سفارش بده خودم با یک ماه دروس تجربی پایه دهم رو نصف اش کردم

همایش به نظرم نمیتونه به تنهایی قوی ات کنه توی درس ها  به نظرم اگه میتونی بسته های فولیتو رو ت ...

ن همایش برای جایزه دادنه میخوام معدلم 19 شه برم تقدیر شه ازم با معدلم بزنم تو گوش مدیر  

چیکار کنم که بشینم مث چی بخونم؟ اصلا حالشو ندارم انگار اصن نمیرم سمت درس اگ برم 20 رو شاخمه

دقیقا وضعیت پارسال منو داری😁🙂

درکل اگه می خوای بعداً پشیمون نشی ب آینده نگاه ک ی وقت حسرت این روزا رو نخوری ک چرا درس نخوندی  

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
همایش به نظرم نمیتونه به تنهایی قوی ات کنه توی درس ها  به نظرم اگه میتونی بسته های فولیتو رو ت ...

شهریه مدرسم 25 تومن ازمون ماز 2800 خرجای کتاب تستو اینا ک بماند
برم پکیجم بگیرمو حس درس نباشه چ فایده؟

دقیقا وضعیت پارسال منو داری😁🙂 درکل اگه می خوای بعداً پشیمون نشی ب آینده نگاه ک ی وقت حسرت این روز ...

مگه 12 امی؟
چجوری بودی مگه میشه راهنمایی کنی؟
اره واقعا گاهی خیلی انگیزه خوندن دارم ولی گاهی فقط