الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله و پوشت گوش انداختم تا یه بار نصف شب انقد یه دفعه درد گرفت وسط اتاق خودمو به زمین و زمان میزدم اشکم بند نمیومد رفتم کتر گفت پرده گوشت پاره شده با دارو ترمیم شد ولی همیشه مستعد عفونته
من یک ساله درگیرم گوشم پُره اشغال بود رفتم شستشو دادم یک عفته نشده دوباره کیپ شده و حس میکنم توش پره الان چن هفته اس با یک گوش میشنوم ب شذت هم میخاره چیکار کنم
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
چند سالشونه؟ چیزیمیشنید؟ من بستری هم شدم انقدر دارویه خشک کن قوی گرفتم تحمل ندارم الان۶ روز ...
چرک خشک کن چی خوردی؟
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
بله و پوشت گوش انداختم تا یه بار نصف شب انقد یه دفعه درد گرفت وسط اتاق خودمو به زمین و زمان میزدم اش ...
نکنه ماله منم پاره شده دکتر فرستاد کجا فهمید پاره شده؟
بله و پوشت گوش انداختم تا یه بار نصف شب انقد یه دفعه درد گرفت وسط اتاق خودمو به زمین و زمان میزدم اش ...
عزیزم رفتم بستری شدم من سفتریاکسون زدم عفونتش زد ب استخون الان درد ندارم ولی کیپه. چند ماه طول کشید تا درمان شد پرده گوشتون؟ ینی توتستید مثل قبل بشنوید
چند سالشونه؟ چیزیمیشنید؟ من بستری هم شدم انقدر دارویه خشک کن قوی گرفتم تحمل ندارم الان۶ روز ...
۷سالشه
نه خیلی شنواییش کم شده بود هفته اولش شدیدا درد میکرد یه متخصص اطفال بردیم لعنتی هرچی انتی بیوتیک بلد بود به خورد پسرم داد ولی خوب نشد بردیمش متخصص گوش اموکسز کلاو داد گفت باید ۱۴ روز مصرف کنه شکر خدا با اونا خوب شد دوروزه شنواییشم بهتر شده
من ،،،،،خیلی هم وحشتناک بود ،،،،رفتم دکتر اول ساکشن کرد بعد توی گوشمو پانسمان مرد گفت ۲۴ ساعت بعد باند رو بکش بیرون و دارو بریز توش ،،،،خشک کننده هم داد