2777
2789
عنوان

واسه بیمه سوال دارم

28 بازدید | 8 پست

بچه ها من ماه دیگه از سمت سر کارم بیمه میشم میخام بدونم بیمه ی پدرم ماه بعد قطع میشه یا تا زمانی که موقع تمدید بیمه پدرم برسه بیمه پدرم هستم ؟ 

آخه میخام برم دندونپزشکی با بیمه ی پدرم خیلی ارزونه 

تورو خدا اگه میدونین جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه نیروی مسلح هستین؟  تا زمانی ک مجرد هستی و درخواست ندی قطع نمیکنن

نه بیمه ی پدرم بیمه ایران هستیم

مجردم ولی از سمت کارم قراره بیمه بشم

بیمه پدرم قطع میشه یا نمیشه ؟ 

تورو خدا اکه میدونین راهنماییم کنید

تامین اجتماعی اگر هستید هر دو که موقعی که شما بخوای ثبت نام شی خطای همپوشانی میده 

بیمه ی پدرم بیمه ایران هست

بیمه ای که قراره بشم بیمه تامین اجتماعی

مجرد هم هستم

بیمه پدرم تا زمانی که موقع تمدیدش برسه قطع نمیشه ؟

نه بیمه ی ایران هستیم مجردم ولی از سمت کارم قراره بیمه بشم بیمه پدرم قطع میشه یا نمیشه ؟  تو ...

ن برای من ک قطع نشده البته من اصلا تامین استفاده نمیکنم 

بیمه پدرت هر وقت درخواست بدین قطع میکنن ربطی ب بیمه کار نداره

بیمه ی پدرم بیمه ایران هست بیمه ای که قراره بشم بیمه تامین اجتماعی مجرد هم هستم بیمه پدرم تا زمان ...

نه اون ربطی نداره تامین فقط اطلاعات پایگاه خودش رو داره و بقیه رو چند ماه یکبار اگر لازم باشه استعلام میکنه

ن برای من ک قطع نشده البته من اصلا تامین استفاده نمیکنم  بیمه پدرت هر وقت درخواست بدین قطع ...

وای عزیزم ممنون که گفتین

یعنی شما هم مجردین و از طرف کارتون بیمه هستین ؟ ولی بیمه ی پدرتون هم شاملتون میشه و میتونید استفاده کنید درسته ؟