2777
2789
عنوان

دعوا زنو شوهری

63 بازدید | 12 پست

باشوهرم دعوام شد میخواد بره سرکار یک ساعت دیگه.شام درست کنم براش یا محلش ندم؟خودش بره درست کنه .

خانوما🥹شمام تاحالا تو زندگی زناشویی چندبار دعواتون شده؟درمورد چی

بیاین حرف بزنیم!!

خواهرمو دوستش و خواهرشوهرم حامله ان.تا چند ماه دیگ بدنیا میان۳تاشون باهم.گفتم برم لباس نوزادی بگیرم.میگه برا خواهرم میخوام پول بدم باهمکارم.برا عروسیم پول دادن جبران کنم.حالا خانوادش محل سگ نمیدن بهش بااینکه یدونه پسره.این خودشو نخوداش میخواد بکنه.گفتم بمنچه برو بگیر اونا که برات ارزش قائل نیستن برو انجام بده.فحش داد منو زد🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرمو دوستش و خواهرشوهرم حامله ان.تا چند ماه دیگ بدنیا میان۳تاشون باهم.گفتم برم لباس نوزادی بگیرم. ...

درسته کار همسرت اشتباه بوده ولی شماهم خیلی بد گفتی رسما غرورشو شکستی سیاست به خرج ندادی  باید بهش میگفتی درسته عزیزم ولی لباس بچه  قشنگ تره چرا اینطوری بهش گفتی که براشون ارزش نداری 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟
شام درست کن گلم حتی شده یک املت بشین با تخم مرغ با عشق درست کن زندگی ارزش نداره خوبی ها کمرنگ تر و ب ...

بخدا۵ماهه ازدواج کردم تازه عروسم یه روز خوش نداشتم.همش اعصاب خوردی از سمت خانوادشه

درسته کار همسرت اشتباه بوده ولی شماهم خیلی بد گفتی رسما غرورشو شکستی سیاست به خرج ندادی  باید ب ...

برا خانوادش ارزش قائله.ولی برای خانواده من نههه.من ازاین میسوزم

درسته کار همسرت اشتباه بوده ولی شماهم خیلی بد گفتی رسما غرورشو شکستی سیاست به خرج ندادی  باید ب ...

کلا۸تومن حقوق داره نصفش میره قسط... یک تومنم میخواد بده دوستش یک تومنم خواهرش.چیزی نمیمونه برامون.من میگم ی کادو بسه نمیخواد انقدر خرج کنی.بخدا خواهرشوهرام همش پشتم بدمیگن چشم دیدنمو ندارن

درکت میکنم گلم  عزیزم اول اینکه ۱ توحید خوندم برای ارامش خودت و همسرت و خوشبختی عاقبت بخریت عز ...

مرسی عزیزم بابت مهربونیت😭انشالله هرچی از خدا میخوای هزار برابرشوبهت بده