2777
2789

۱ سوال 

برام سواله نسل جوون الان ک کلا از این رل به رل بعدی تغییر حالت میدن خیلیاشون 

وقتی ازدواج کنن چند درصدشون از دختر و پسر که ابن قدر ب تغییر و تنوع عادت کردن میتونن مقید و متعهد بمونن ؟!

و چند درصدشون زندگی مشترکشون با شوهر اولشون به بالای ۱۰ سال میکشه؟

و چند درصد از اونایی که به بالای ۱۰ سال رسیده همچنان همو دوست خواهتد داشت؟(البته الانم خیلیا بالای ۱۰ سال دیگه علاقه ای بهم ندارن )

کلی پرسیدن و سواله برام واقعا

زمان دبیرستان ما سال ۸۳ اینا ابن روابط در کل جامعه خیلی نکوهیده بود و هر کسی داشت مخفی میکرد

الان همه اعلام میکنن

قبلا روابط ج .....چسب و ودوام زندگی بود ولی الان قبل ازدواج بعضا با چندین نفر این تجربه رو داشتن

پس قراره چی بشه

از دید من همه خیلی عجیب شدن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من که ازدواج نمیکنم پس فک نکنم به مشکل بخورم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

همیشه جامع همین شکلی بوده ولی به قول شما قبلا مخفی میکردن که خیلی بد تر بوده این روتین و روال زندگی و چیزه بدی ام نیست ادم با کسی تا مدتی ارتباط داره اگه بفهمه مناسب هم هستن ادامه میدن اگه نه جدا میشن بهتر ازاینه ندیده و نشناخته ازدواج کنن بچه هم بیارن بعد طلاق

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
والا من که ازدواج نمیکنم پس فک نکنم به مشکل بخورم

منم همین تصمیم رو دارم...ولی احساس می کنم در آینده 

چون همه دوستام و آشناها و فامیل و خانواده ازدواج می کننن و درگیر زندگی خودشون میشن 

پدر و مادر هم همیشه نیست 

تنهایی برام سخت باشه 

برا شما سخت نیست ؟

نه به بی نمکی قدیم نه به شوری الان

من مال همون قدیمم

باور کن دنیای من یکی حداقل بی نمک نبود

تا قبل دهنشگاه به دویتای دخترم و همکلاسیام بودم

دانشگاهم تو کلاس با پسرا در حیطه درس حرف میزدیم ...بعدم شرایط خاستگاری ک مناسب بود ازوکاج کردم و....

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
😶😶

نظرتو میگی لطفا؟