معذرت میخوام خانوما من دیشب تخم مرغ خوردم مسموم شدم از ۶ صبح تاحالا حالت تهوع دارم یه راه بگید غیر از انگشت کردن تو حلق بتونم بالا بیارم خیلی حالم بده
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیشب ساعت ۱۲ هم خورده باشی.الان ۱۴ ساعته ک اون تو هس.چیزی ازش نمونده
اسید معدم میاد بالا ولی نمیتونم بالا بیارم همش عق میزنم
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
من استاد مسموم شدن بودم ی راهی پیدا کردم دیگه چند ساله مسموم نمیشم ، الان دوتا بطری آب بزار کنارت هی تند تند آب بخور و دسشوییت گرفت هی برو دسشوی ، تا چند ساعت دیگ خوب میشی قوووول میدم آب بخور هی
من استاد مسموم شدن بودم ی راهی پیدا کردم دیگه چند ساله مسموم نمیشم ، الان دوتا بطری آب بزار کنارت هی ...
مرسی عزیزم