نورااااااااام مدیر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 عنوان این بی بی چکا منفین یا مثبت؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 48 پست 1402/08/19 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرگلییم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 منم مدیکور و روژان خودکاریم زدم زیر دو دقیقه هاله داد😍 الان خیالت راحت یک هفته بدبروازمایش بده🥰 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 الان خیالت راحت یک هفته بدبروازمایش بده🥰 پس چرا یسریا میگن اینا منفین یا میگن کاذبه اخه بی بی چک یکی خطا بده نه ۴ تا من ۴ تا زدم والا میترسم منفی باشم😭😭
پرگلییم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 پس چرا یسریا میگن اینا منفین یا میگن کاذبه اخه بی بی چک یکی خطا بده نه ۴ تا من ۴ تا زدم والا میترسم ... اونارو ولشون کن...نمیشه ۴تاهمزمان کاذب باشه یامنفی ب اونافک نکن قشنگم🥰 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 اونارو ولشون کن...نمیشه ۴تاهمزمان کاذب باشه یامنفی ب اونافک نکن قشنگم🥰 دعا کنید برام 😍😍
پرگلییم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 دعا کنید برام 😍😍 دعامیکنم برات عزیزدلم مثبته 🤲😘 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 دعامیکنم برات عزیزدلم مثبته 🤲😘 مرسی عزیزم خدا خیرت بده😍😍❤️❤️
shampal20877 عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 ایشالا دلت شاد بشه عزیزمعلائم خاصی دارین؟ دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
ستاره۶٣ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 273 مبارکت باشه گلم، هردوتا هاله داشته زیر ۲ دیقه معلومه که مثبته شک نکن. ان شاالله بارداری و زایمان سلامت و آرامی داشته باشی عزیزم😍🤰🏻🤲🤲. واسه منم دعا کن ۱۲ ساله که منتظرم دریغ از یه هاله زود هنگام....😞😞 مرا هزار امید است و هر هزار تویی....🤍🤍🤍
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 مبارکت باشه گلم، هردوتا هاله داشته زیر ۲ دیقه معلومه که مثبته شک نکن. ان شاالله بارداری و زایمان سلا ... مرسی فداتشم خدا کنه مثبت باشه🥺شمام ایشالله خدا یه دو قلو خوشگل و سالم بهت بده که بی بی چکت هاله نده دوتا خط قرمزززززز پر رنگ بهت بده قشنگم😍❤️❤️
آواسابق عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11016 اخه هاله داره🥺 اون برقو همشون دارن چون بافتش بابقیش فرق داره
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 اون برقو همشون دارن چون بافتش بابقیش فرق داره ازمایش دادم باردار بودم شکر خدا بی بی چکامم درست بودن نه منفی بود نه برق بود
ستاره۶٣ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 273 مرسی فداتشم خدا کنه مثبت باشه🥺 شمام ایشالله خدا یه دو قلو خوشگل و سالم بهت بده که بی بی چکت هاله ن ... ممنون عزیزدلم.ان شاالله....😊🙏🏻❤️🤲🤲 مرا هزار امید است و هر هزار تویی....🤍🤍🤍
ستاره۶٣ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 273 ازمایش دادم باردار بودم شکر خدا بی بی چکامم درست بودن نه منفی بود نه برق بود خدارو شکر عزیزم. بارداری و زایمان آسون و سلامتی رو واست آرزو میکنم..😍🤲🤲🤲 مرا هزار امید است و هر هزار تویی....🤍🤍🤍