2777
2789
منم مدیکور و روژان خودکاریم زدم زیر دو دقیقه هاله داد😍

الان خیالت راحت یک هفته بدبروازمایش بده🥰

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا یسریا میگن اینا منفین یا میگن کاذبه اخه بی بی چک یکی خطا بده نه ۴ تا من ۴ تا زدم والا میترسم ...

اونارو ولشون کن...نمیشه ۴تاهمزمان کاذب باشه یامنفی ب اونافک نکن قشنگم🥰

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دعا کنید برام 😍😍

دعامیکنم برات عزیزدلم مثبته 🤲😘

مبارکت باشه گلم، هردوتا هاله داشته زیر ۲ دیقه معلومه که مثبته شک نکن. ان شاالله بارداری و زایمان سلامت و آرامی داشته باشی عزیزم😍🤰🏻🤲🤲.

واسه منم دعا کن ۱۲ ساله که منتظرم دریغ از یه هاله زود هنگام....😞😞

مرا هزار امید است و هر هزار تویی....🤍🤍🤍
مبارکت باشه گلم، هردوتا هاله داشته زیر ۲ دیقه معلومه که مثبته شک نکن. ان شاالله بارداری و زایمان سلا ...

مرسی فداتشم خدا کنه مثبت باشه🥺

شمام ایشالله خدا یه دو قلو خوشگل و سالم بهت بده که بی بی چکت هاله نده دوتا خط قرمزززززز پر رنگ بهت بده قشنگم😍❤️❤️

مرسی فداتشم خدا کنه مثبت باشه🥺 شمام ایشالله خدا یه دو قلو خوشگل و سالم بهت بده که بی بی چکت هاله ن ...

ممنون عزیزدلم.ان شاالله....😊🙏🏻❤️🤲🤲

ازمایش دادم باردار بودم شکر خدا بی بی چکامم درست بودن نه منفی بود نه برق بود

خدارو شکر عزیزم. بارداری و زایمان آسون و سلامتی رو واست آرزو میکنم..‌‌😍🤲🤲🤲