2777
2789
منم مدیکور و روژان خودکاریم زدم زیر دو دقیقه هاله داد😍

الان خیالت راحت یک هفته بدبروازمایش بده🥰

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا یسریا میگن اینا منفین یا میگن کاذبه اخه بی بی چک یکی خطا بده نه ۴ تا من ۴ تا زدم والا میترسم ...

اونارو ولشون کن...نمیشه ۴تاهمزمان کاذب باشه یامنفی ب اونافک نکن قشنگم🥰

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دعا کنید برام 😍😍

دعامیکنم برات عزیزدلم مثبته 🤲😘

مبارکت باشه گلم، هردوتا هاله داشته زیر ۲ دیقه معلومه که مثبته شک نکن. ان شاالله بارداری و زایمان سلامت و آرامی داشته باشی عزیزم😍🤰🏻🤲🤲.

واسه منم دعا کن ۱۲ ساله که منتظرم دریغ از یه هاله زود هنگام....😞😞

مرا هزار امید است و هر هزار تویی....🤍🤍🤍
مبارکت باشه گلم، هردوتا هاله داشته زیر ۲ دیقه معلومه که مثبته شک نکن. ان شاالله بارداری و زایمان سلا ...

مرسی فداتشم خدا کنه مثبت باشه🥺

شمام ایشالله خدا یه دو قلو خوشگل و سالم بهت بده که بی بی چکت هاله نده دوتا خط قرمزززززز پر رنگ بهت بده قشنگم😍❤️❤️

مرسی فداتشم خدا کنه مثبت باشه🥺 شمام ایشالله خدا یه دو قلو خوشگل و سالم بهت بده که بی بی چکت هاله ن ...

ممنون عزیزدلم.ان شاالله....😊🙏🏻❤️🤲🤲

ازمایش دادم باردار بودم شکر خدا بی بی چکامم درست بودن نه منفی بود نه برق بود

خدارو شکر عزیزم. بارداری و زایمان آسون و سلامتی رو واست آرزو میکنم..‌‌😍🤲🤲🤲