2777
2789
عنوان

پسرم لجبازه

155 بازدید | 20 پست

پسرم ۱۱سالشه،اینقد لجبازه هر چی میگم درس بخون نمیاد نگا میکنه ببینه من چی میگم برعکسش میکنه از بس زدمش دیگ خسته شدم،مثلا امروز مسایل ریاضی ک دیروز حل کردیم نوشتم واسش میگه یادم نیست یکی براش توضیح میدم میگه بلد نیستی توضیح بدی میدونی نمیخاد بپذیره ک من بلدم و باید گوش بده،یا داره مسنویسه میگ این مدادم خوب نیس برو یکی دیگ بیار،اینقد زدمش کتابشم پاره کردم حالا هم نشسته داره مشق مینویسه نمیدونم چیکارش کنم تا کتک نخوره مجبور ب کاری ک من میگم نمیشه 

حالم داره ازش بهم‌میخوره

با این وضع بچه دیگ ام میخوای بیاری؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازت خواهش میکنم برو روانپزشک

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اون که بچس  شوهرت هر روز هرروز رو تو دست بلند کنه میای هزار تا تاپیک میزنی خدایا من چقدر بدبخت ...

اعصابش دارم

از لجبازیش عصبیم

بعدم درسش عالیه ولی میخاد لج کنه

من دیسک کمر دارم با این اوضاع میشینم یساعت توضیح میدم بعد اینجوری جوابم میده

وحشتناک تاثیر منفی داره پاره کردن کتاب و کتک زدن بخاطر درس دیدم که میگم افتضاح نتیجه میده خواهش میکنم از دلش در بیار و حتماا بگرد ی کتاب نو براش بخر اگه ب خودش گفت که آب از سر گذشته و کتابشو دوستاش دیدن دیگه هیچ فایده ای نداره نی تونی دیگه هیچ کاری کنی براش فقط نزار عادی بشه

ریلکس 😇

ببین اخراشه که زورت بهش میرسه

بعدش قویتر میشه و از درس فراری 

با مشاور پیش برو اگه مجججبور شدی با روانپزشک و دارو 

زدن راه حل نیست ابدا

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی