2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد ک حق طلاق داره فک نکنم دلیل و مدرک ازش بخوان 

ولی اگ میخوای زندگی کنی احتمالا مراحل قانونی باشه ک بسه مردو مجبور ب زندگی کرد 

برای طلاقم باید مهریتو بده ک همین پروسه مهریع چند سالی طول میکشه مگر وکیل حرفه ای داشته باسه ک کارارو تند جلو ببره یا مهریه رو کامل پرداخت کنه یا تواقفی باشه دیگ نمیدونم والا

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
مرد ک حق طلاق داره فک نکنم دلیل و مدرک ازش بخوان  ولی اگ میخوای زندگی کنی احتمالا مراحل قانونی ...

پروسه چند ساله نداره قاضی ویه حکم مینویسه انقدر باید پرداخت کنه شوهره دادخواست اعسار میدا اگر چیزی نداشت قسطی میشه چندتا سکه پیش میده هر چند ماه هم یه سکه

مرد ک حق طلاق داره فک نکنم دلیل و مدرک ازش بخوان  ولی اگ میخوای زندگی کنی احتمالا مراحل قانونی ...

توافقیه ولی میگه دادخواست نمیده تو یه روز بریم مح۱ر امضا کنه میخواستم ببینم میشه؟

توافقیه ولی میگه دادخواست نمیده تو یه روز بریم مح۱ر امضا کنه میخواستم ببینم میشه؟

اگر توافقیه اول باید برید پیش مشاور چند جلسه اون وقت گواهی مشاور رو میخواد بعد میرید دادگاه و پزشکی قانونی بعد محضر 

واقعیت اینه که مرد برای طلاق دلیل نمیخواد ولی چون اگه بخواد الکی طلاق بده اگه بند الف و امضا کرده باشه باید نصف اموالشو بده به زن سعی میکنندی دلیلی بتراشند یا زن و مجبور کنند توافقی طلاق بگیرن. حتمأ باید به دادگاه مراجعه بشه

واقعیت اینه که مرد برای طلاق دلیل نمیخواد ولی چون اگه بخواد الکی طلاق بده اگه بند الف و امضا کرده با ...

خب من میترسم تا رای دادگاه بیاد این بزنه زیرش ثبات شخصیتی نداره بعد میتونه شکایتشو پس بگیره منم حال دادگاه رفتنو ندارم میخواستم تو یه روز حل شه خستم کرده

پروسه چند ساله نداره قاضی ویه حکم مینویسه انقدر باید پرداخت کنه شوهره دادخواست اعسار میدا اگر چیزی ن ...

به نظرت نمیشه همینایی ک گفتیو چندسال کش داد؟

اینایی ک گفتی به حرف راحته در عمل تو این مملکت ک هرروز ب هر بهانه یا ادارات طعتیلن یا سیستماشون قطعه بااین اوضاع شلوغی دادگاها یکسالو قشنگ رد میکنه من یه مهریه اومدم بزارم اجرا وکیل داشتم یه ماه طول کشید تا ب دست طرف رسید 😐😐😐فقط گذاشتم اجرا هیچ عمل دیگم نداشتم تازه اونم بعده کلیییی دوندگی و کاغذ بازی واسه گرفتن ی کاغذ یه ساعت منتظر بودم ۹۰ تومن پول دادم اومدم بیرون فقط یه کاغذ حالا شما خودت حساب کن 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خب چقد طول میکشه حکم دادگاه بیاد ممکنه وسطش بهونه بیاره؟

اگر توافقیه یه دو ماهی طول میکشه چون مشادره ۴۵ روزه مگر اینکه هر دو به مشاور بگید ما نمیایم و همون روز براتون نامه بنویسه که سازش ندارید.