2777
2789

مثلا خاله هام میان خونه من با جون و دل پذیرایی میکنم ازشون میوه تنقلات ناهار عصرونه اب هویج بستنی هرچیزی ک در توانم باشه میارم واسشون

ولی وقتی ما دعوتیم خونه هاشون  مثلا ی خاله هام واسه ۸ نفر ی مرغ کوچیک میپزه

با ی قابلمه کوچیک برنج

ی ظرف میوه هم روی میز مبلشه

دیگه تا عصر ک میمونیم از گشنگی کلافه میشیم

یا مثلا ی بار ۴ نفر بودیم ۸ تا کتلت پخته بود گذاشت سر سفره

ی بار اومد دست و دلباز بشه واسه عصر پفیلا درست کنه مامانم نذاشت گف خسته میشه☹☹☹☹

یا میریم خونه داییم مامانم اجازه نمیده ناهار درست کنه واسمون پا میشیم میایم خونه

ندار نیستنا دستشون ب دهنشون میرسه

نمیدونم چرا مامانم اینجوری میکنه

منم غذا ندیده نیستم ولی خب دوست دارم جایی میرم صاحبخونه این رفتارا رو نداشته باشه

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

بعد اگه از طرف خونواده پدریم کسی این رفتارا رو داشته باشه مامانم دیگه ول نمیکنه تا چندوقت میگه چقدر خسیس و گدا بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر چی مادره ترسو و به دردنخور و فامیلای به درد نخور تراز خودش متنفرم. الخصوص مادرمو فک و فامیلاش

خیلی کارشون اشتباه

ادم حس میکنه داره بهشون سواری میده

مشکل از دایی و خالته

وقتی میان خونتون و شما براشون بریز و بپاش میکنین اونام نباید کاری ب حرف مامانت داشته باشن و پذیرایی کنن 

البته ک مهمون میگه نه مرسی زحمت نکش ولی صاحبخونه باید خودش بدونه چکار کنه

خاله و داییت‌ مهمون داری بلد نیستن

منم خیییلییی هوای مهمونامو دارم ولی دیدم بعضیا مثل خودم نیستن منم تصمیم گرفتم ک مثل خودشون باشم

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

مشکل از دایی و خالته وقتی میان خونتون و شما براشون بریز و بپاش میکنین اونام نباید کاری ب حرف مامانت ...

اره دقیقا مشکل از اوناس

ولی از کار مامانمم بدم میاد