2777
2789
عنوان

توانایی های بچه یک ماهه

5183 بازدید | 24 پست

سلام دوستان نوزاد یک ماهه چه توانایی‌هایی باید داشته باشه ؟

نوازد شما توی یک ماهگی چه صداهایی تولید میکردن ، توانایی های حسی و حرکتی شون در چه حده؟ واکنش هاشون چجوری بود ؟

نوزاد یک ماهه میخوره می‌خوابه دیگه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄

طفلی هنوز نمیتونه خوب ببینه 😅

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

والا جدول ضربو حفظه

الفبا بلده

مثل اینستا دیگه چیزای عجیب میزارن

ببین سر و گردنشو کم کم باید نگهداره.کار خاصی نمیکنه

ولی بچه من زرنگ بودن مثلا دستشونو میزاشتم لای پتو سفت میپیچوندم بخوابن بزور درمیاوردن بیرون

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
والا جدول ضربو حفظه الفبا بلده     مثل اینستا دیگه چیزای عجیب میزارن ببین سر و گردنشو ...

بچه من جدول ضرب رو بلده اما تقسیم هنوز یاد نگرفته 🥲😂

آخه من خیلی نگرانم ، توانایی‌های حرکتیش خوبه خدا را شکر گردن و اینا گرفته اما بجز گریه صدایی از خودش بیرون نمیاره البته منم باهاش حرف نمیزنم ، نگرانم نباید آغو بگه الآن ؟

بچه من جدول ضرب رو بلده اما تقسیم هنوز یاد نگرفته 🥲😂 آخه من خیلی نگرانم ، توانایی‌های حرکتیش خوبه ...

دختر منم چهار ماهشه فارغ تحصیل شده 

بچه یه ماهه فقط شیر میخوره میخوابه داد میزنه و دیگر هیچ

دختر منم چهار ماهشه فارغ تحصیل شده  بچه یه ماهه فقط شیر میخوره میخوابه داد میزنه و دیگر هیچ

آخه پسر من هیچ صدایی تولید نمیکنه بجز گریه کردن و ناله کردن ، نباید الان آغو بگه ؟