2777
2789

شاید ۱۰ ۱۱ سالم بود

ترسیده بودم رفتم اونجا خوابیدم

ساعت ۱ یا ۲ شب دیدم مامان و بابام دارن حرف میزنن

بابام میگف به بهونه روضه و اینا میرفتی خونه اون آشغال

و این حرفا 

درست یادم نیست

فقط تنها چیزی ک اون شب ب ذهنم میرسید این بود ک فکر میکردم مامانم بهش خیانت کرده

چون میدیدم بعضی وقتا مامانم میرفت توی اتاق و یواشکی با گوشیش حرف میزد وقتی من میرفتم تو اتاق یهو جا میخورد و میگفت دوستمه صداش شبیه مرداس🙄

بابام اون شب تو گوشیمامانم فکر کنم ی چیزی دیده بود

هیچ وقت نمیتونم باور کنم مامانم همچین کاری کرده باشه دلم نمیخواد باور کنم

یادمه اون شب ب بابام التماس میکرد میگف بذار پیشت بمونم

هنوز بعد ۱۰ ۱۲ سال یادم میاد و حالم بد میشه

باهام حرف بزنین آرومم کنین ولی لطفا توهین نکنین

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت بازم مادرت خیانت میکنه ؟ 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
بامامانت راحع بهش صحبت کن من بودم تا الان ده بار ازش پرسیده بودم

اخه اونشب خیلی ب بابام اصرار میکرد اروم حرف بزن یهو بیدار میشه

نیمخواست من بفهمم

هیچ وقت نمیتونم ازش بپرسم

عموی من بعد طلاق جدایی از ازن اول بعد ۱۸سال بازنی ازدواج کرد مطلقه که باخودش ۸سال اختلاف سنی داشت .بعد ۵ سال رابطه نداشتیم یه روز زنگ زدیم گفتیم می خواهیم بیایم ارومیه هم سیر هم دیدار شما گفت من ۲ سال بیشتر توافقی جدا شدم گذاشته...بعد ها‌ تعریف کرد زنش از اباع میشد ولی انجا مشغول کار بوده خیانت میکرده به عموی ما همیشه ذهنش درگیر بوده بعد طلاق متوجه میشد بله واقعیت داره 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ای وای😟😟

غصه خوردن ندارد باید خودت را خوب آماده کنی با شخصیتی که دوست داری ازدواج کنی...

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ای وای😟😟

ما توی شهر کوچیکی زندگی میکردیم .زن و شوهری طلاق داشتن و یه پسر ۹ساله و دختر ۷ساله داشتن جدا میشدن مامانم به پسره گفت نذار جدا بشن التماسشون کن پسره گفت مامان با یه آقایی را میاره خونه مارا تو یه اتاقی دیگه سرگر میکنه بعد به ما میگه دایی بود .ولی از صداش دایمون نیست ....

ما توی شهر کوچیکی زندگی میکردیم .زن و شوهری طلاق داشتن و یه پسر ۹ساله و دختر ۷ساله داشتن جدا میشدن م ...

ای جان عزیزم چقدر گناه داشتن😔😔😔😔😔