2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و دانشجو

309 بازدید | 11 پست

سلام وقت همگی بخیر

دختر من امسال تازه وارد پایه دهم شده و رشته تجربیه

دنبال یه مرکز یا آموزشگاهی هستیم که اصولی پیش بره

خودش گفت میخواد بره ایماض

واسه یه ۵ ماه ماهی یه تومن

بعد اصلا هیچ کاری نمیکنن جز برنامه روزانه

ما میخوایم یه جایی باشه حرفه ای باهاش کار کنن

درسش خیلی خوبه

مشاور تحصیلی؟

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم مشاور هم تست زنی و آزمون و آمادگی برای نهایی

موسسه اینجوری خبر ندارم 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

مشاوره تحصیلی آیدی نوین(مشاورای خیلی خوبی داره از لحاظ اخلاقی و برنامه دادن ماهی1 تا1/200هزینه مشاوره شونه) 

تدریس شیمی حامد پویان نظر(پکیجاشونو از اپلیکیشن آلا بگیرین من پارسال گرفتم هر کدومو ی1/500 اما واقعا خوبن هر دو)

تدریس زیست جلال موقاریبرای فیزیک و ریاضی هم بهتره با دبیری خوبی کلاس حضوری برداره

اینا تجربه شخصی خودمه و با همینام جلو رفتم توی آزمونام خیلی زیاد پیشرفت کردم

آزمون هم بیشتر قلمچی چون حضوریه و بعده اونم ماز خوبه ولی آنلاینه

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
آزمون و اینا نداره؟

چرا خودشونم دارن هماهنگ با آزمون قلمچی.اما کلا جدا بره آزمون ثبت نام کنه بهتره.

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨

ضمن اینکه اگه رفت هر موسسه ای برای نهایی آزمون شرکت نکنه چون فقط داره پول الکی خرج میکنه که ثمری نداره.فقط خودش کتابو دقیق بخونه میتونه نهاییاشو خوب بده.فقط آمون تستیشو شرکت کنه

ضمن اینکه اگه رفت هر موسسه ای برای نهایی آزمون شرکت نکنه چون فقط داره پول الکی خرج میکنه که ثمری ندا ...

و اینکه هر روز داره قوانین عوض میشه.تا همین الانم گفتن که تاثیر معدل برداشته میشه و عمومیا دوباره به کنکور برمیگردن از سال آینده.پس فقط نهاییاشو خودش خوب بخونه امسال تا ببینیم د اینده چی میشه واقعا با این اوضاع