2821
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 24 پست
پیاده روی برم مشکلی نداره؟

چقد؟البته اگه نری بهتره کلا ماه اول خیلی مهمه که جنین تو رحم جا بگیره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در حد نیم ساعت ولی اینجوری ک گفتی نمیرم دیگ میترسم 

اره فعلا یکم استراحت کن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چقد؟البته اگه نری بهتره کلا ماه اول خیلی مهمه که جنین تو رحم جا بگیره

تو اولین بار ب کی گفتی؟من نمیدونم چرا دوس دارم فعلا قایمش کنم😂هنوز ب باباشم نگفتم😐البته گفتم آز بدم و مطمئن بشم بعد.۷ساله ک ازدواج کردم .دختر عمو پسر عموییم همه عمه ها منتظر بچه ما بودن حتی بچمونم میشه نبیره همه خیلی خوشحال میشن ولی نمیدونم چرا میخام فعلا ب کسی نگم

🫤
تو اولین بار ب کی گفتی؟من نمیدونم چرا دوس دارم فعلا قایمش کنم😂هنوز ب باباشم نگفتم😐البته گفتم آز بد ...

همون صبح مثبت شد به شوهرم گفتم،منم بعدچهارسال بچه دارشدم،بعدش ازمایشمو گرفتم ب مادرمو مادرشوهرم‌گفتم،ولی خب ازشون خواستیم فعلاب کسی نکن و واقعا نگفتن.من الان تو شش ماهم،اره منم همین حس قایم کردنو داشتم😅ولی بنظرم تا سونو قلب نذار زیاد پخش بشه