2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن و عصبی چی کارکنم

72 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من ۵ سال ازدواج کردم یه دختر یک و سال ونیمه دارم شوهرم واقعا بد دهن و عصبی خیلی نشده به من فحش بده ولی کلا صبح تا شب همین جوری در حال فحش دادن اونم فحش های بد پشت فرمون وقتی یه کار باب میلش پیش نمیره و‌..... همشششش و این که کلافه و عصبیه صبر و حوصله هیچی نداره با کوچیکترین اتفاق های عصبی و کلافس سر این موضوع دلم نمیخواد باهاش نه جایی برم نه کاری کنم تو خونه مادرشوهرمم انقد با همه بد حرف میزنه سریع عصبی میشه مثلا خدا نکنه در مورد یه موضوعی حرف بزنیم خب هر کی یه نظر داره هرکی که باب میلش حرف نزنه سریع عصبی میشه واقعا حس افسردگی دل مردگی دارم همش به جدایی فکر میکنم  نمیدونم امید یه خوب شدنش ندارم خیلی باهاش حرف زدم حق به جانبم هست 

سلام خوش باشید

این نوشته پر از خبر های خوبه که من میبینیم

صداقت روراستی و نداشتن دغدغه پنهانی بزرگترین دستاورد های زندگی شماست بنظر من به هیچ عنوان مستقیم بهش نگید کتای مثل مردان مرقخی و زنان ونوسی مطالعه کنید سپس کتابی با نظر روانشناس دراین مورد مطالعه کنید و چکیده اون رو در خونه مطرح کنید هر نوع انتقاد شما به این رفتار بنظر من مخربه بن رفتار هرچند ناپسند اصلاحش با انتقاد مستقیم شاید پیچیده تر شود

کتابخوانی مشترک را با هم شروع کنید طبیعیه وی مشتاق نخواهد بود کتاب اول رو با علایق وی شروع کنید فضای گفتمانی تو منزل بوجود بیاریدد و خوشحال باشید که همسری دارید که ایرادی به این کوچکی و قابل حلی دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ جوره درست نمیشن  تازه شوهر من مثل پیر زنا نفرين هم میکنه  عینه مادرشه نتونستم تغییر ش ...

من نمیدونم به کی رفته عاخه چون خانوادش واقعا ادمای خوب و محترمین