2777
2789
جالبه، بارها دیدم اینجا از هر غریبه‌ای در مورد اسم بچه‌هاشون‌نظرخواهی میکنن، ولی وای به روزی که مادر ...

اخه اونا تحمیل میکنن اسمو اگه نذاری هم ناراحت میشن حالا مادر خودمو میگم میگه بزار حمید . آخه حمید خیلی قدیمیه بعد میگم مادر قدیمیه خب  ناراحت میشه 😅 مثلا خواهرم هر وقت زنگ میزنه میگه کیان چطوره من هنوز اسم انتخاب نکردم دوست ندارم صداش بزنن میگمم باز کار خودشون میکنن 😅 حالا فک کن مادر شوهرمم یه اسم بگه حتما شوهرم میخواد بگه خوبه همین بزاریم به اون که نمیشه چیزی گفت بیشتر از خانواده خودت ناراحت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حرف بد و غیر منطقی‌ای زدم؟

برای مرد بله غیر منطقیه

مخصوصا لحن بیانتون اصلا خوب نبود

تو همه ی تاپیکا کامنت گذاشتنتون رو دیدم

لطفا تو تاپیکایی ک خیلی مربوط ب خانوماس موضوعش ورود نکنین

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

عزیزم اونا اگ نظر بدن عیبی نداره ولی اگ نظرشون‌رو تحمیل کنن یا کاری کنن توی رودروایسی بمونی درست نیس ...

جسارتا آقا هستم

بحث تحمیل از طرف هر کسی نامعقول و ناپسنده، ولی هممون تو اطرافیامون دیذیم که نسبت به خانواده‌ی شوهر، گارد و جبهه‌گیری وجود داره. 

از نظر من تنها کسی که مجازه برای بچه‌ اسم انتخاب کنه، مادرشه، حالا اگه خواست و منت گذاشت، می‌تونه از همسرش هم کمک یا پیشنهاد بگیره

مرد باید در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد 
مقوله‌‌ی اسم گذاری فقط مربوط به خانماس؟

خیلی زبون درازی میکنیاا

اینکه عین خانوما بیای در مورد مادرشوهر خاهرشوهر حرف بزنی

این بده

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵