2777
2789
عنوان

بچه ها یه راهکار بدین

14 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر

من اقا هستم

یه دوستی دارم از زیبایی چهره خیلی زیادی برخورداره طوری که بیشتر دخترا رو جذب میکنه حتی بعضی وقتا خیلی معروف هاشون رو

مامانش اینو به من سپرده که به راه خلاف نره منم وقتی میریم بیرون دخترا مثل زامبی حمله میکنن به این منم مجبورم دگیر بشم یه بارم دعوا کردم باهاشون اما چیزی جز آبروریزی برام نداشت

خودشم که انگار نه انگار اهل خلاف نیست اما رفیقاش همه آدمای بدی هستن

چیکارش کنم این رفتارشو درست کنه؟

ولش کن حوصله داری

دنبال دعوا میگردی

وقتی اهل خلاف نیس پ چته

بعدم خیلی حرفات زشت بود یعنی چی دخترا مث زامبیا....🤨

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
ولش کن حوصله داری دنبال دعوا میگردی وقتی اهل خلاف نیس پ چته بعدم خیلی حرفات زشت بود یعنی چی دخترا ...

زمینه رو ببینه انجام میده 

متاسفم منظورم همه دخترا نیس که

اما خب رفتار های ترسناکی دیدم از دخترا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمینه رو ببینه انجام میده  متاسفم منظورم همه دخترا نیس که اما خب رفتار های ترسناکی دیدم از دخ ...

برو به مادرش بگو

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
مامانش بنده خدا دیگه از دستش دیونه شده  گفته ولش کن هر کاری میخواد بکنه

خب پس توام ولش کن